twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουνίου 2009

Θέμα ηγεσίας σε περίπτωση ήττας θέτει ο Γ. Μανώλης

«Επανίδρυση με φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να κάνεις»«Αυτοκάθαρση και επανίδρυση του κόμματος με την απομάκρυνση όλων όσων έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων όσο ψηλά κι αν βρίσκονται» προτείνει ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανώλης

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο κυβερνητικό στρατόπεδο ανέδειξε εκ νέου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μανώλης:

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτό συνεχιστεί και οδηγηθούμε σε μεγαλύτερη ήττα στις εθνικές εκλογές, τότε ίσως κάποιοι θέσουν θέμα ηγεσίας στη ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι επιμένει στην πρότασή του για «αυτοκάθαρση και επανίδρυση» του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα παραιτηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκαθάρισε όμως ότι ενδεχόμενη συνεργασία της ΝΔ με το ΛΑΟΣ δεν είναι εφικτή αυτή τη στιγμή «γι' αυτό και εγώ μιλώ για επανίδρυση της Κεντροδεξιάς».

Σε δήλωσή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, τονίζει ότι δεν είναι εκβιαστής και καλεί τη ΝΔ να δώσει στη δημοσιότητα τη επιστολή του. «Ξέρουν πού διαφωνώ και πότε θα παραιτηθώ. Δεν χρειάζονται ερωτηματικά και διλήμματα. Ας δώσουν την επιστολή στη δημοσιότητα, γιατί εγώ δεν θα το κάνω ποτέ, για λόγους ηθικής τάξης», λέει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δηλώνει ότι έχει να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη «πάνω από πέντε μήνες», απαντώντας έτσι στα περί συνεργασίας με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

«Σε ένα κόμμα κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι. Αν κάποιος θέλει να παραιτηθεί είναι δικαίωμα του, αν κάποιος θέλει να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση και αυτό έχει το δικαίωμα να το κάνει και να πάρει την ευθύνη των πράξεων του», είπε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επιστολή Μανώλη και την πρόθεση του να παραιτηθεί.

«Το τι θα κάνει ο κ. Μανώλης δεν είναι θέμα που αφορά τον ΛΑ.Ο.Σ, είναι θέμα το οποίο αφορά την ΝΔ. Τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ στην Αργολίδα είναι τέτοια τα οποία μας δίνουν τη δυναμική να εκλέξουμε δικό μας βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές. Εγώ μιλώ με πολλούς πρώην βουλευτές, από το 2004, οι οποίοι δεν είναι σήμερα βουλευτές, και των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων, οι οποίοι έχουν έρθει κοντά μας και συζητούν», είπε στο MEGA ο Γ. Καρατζαφέρης.

Ο Γιώργος Σούρλας, σε δήλωσή του, στο Εθνος της Κυριακής, ζητεί επίσης αυτοκάθαρση τώρα στη ΝΔ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο ανοχής σε πρόσωπα που απογοήτευσαν τους οπαδούς του κόμματος και πλήγωσαν ηθικά τη ΝΔ.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick