twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Ιουνίου 2009

Η πιο διάσημη πορνοσταρ της Αμερικής είναι Ελληνίδα!

Τριάμισι εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν κάθε μέρα πληροφορίες γι’ αυτήν στο Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι βεβαίως στην πραγματικότητα θέλουν να δουν ένα απόσπασμα από τις τουλάχιστον εκατόν εξήντα πέντε ταινίες που έχει κάνει στα σχεδόν τρία χρόνια της καριέρας της. Μιας καριέρας που την έχει φέρει στην κορυφή του είδους που υπηρετεί και ίσως της ανοίξει την πόρτα για τον mainstream κινηματογράφο, όπου ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα τόσο ως ηθοποιός όσο και Νέα καριέρα
ως παραγωγός.

Η Μαρίνα-Αννα Χαντζή, όπως είναι το αληθινό όνομα της Σάσα Γκρέι, είναι σήμερα η διασημότερη πορνοστάρ στις ΗΠΑ. Αφού άφησε το σχολείο στα δεκαέξι χρόνια της και την ελληνική οικογένειά της στα δεκαοκτώ, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να ανοίξει… και τα φτερά της ασχολούμενη με το σινεμά για ενηλίκους. Και μάλλον, τα καταφέρνει περίφημα.

Η 21χρονη ηθοποιός κάνει τα πρώτα δυναμικά της βήματα και στο «σινεμά για όλους» με μια ταινία που πάντως απευθύνεται σε ιδιαίτερο κοινό λόγω της θεματολογίας της. Είναι το φιλμ «The Girlfriend Experience», του διάσημου σκηνοθέτη («Σεξ ψέματα και βιντεοταινίες») Στίβεν Σόμπερμπεργκ, που ήδη άρχισε να προβάλλεται στις ΗΠΑ.

Δεν σταματά όμως εκεί. Εχει ήδη δημιουργήσει τη δική της εταιρεία παραγωγής, την Grey Art, ενώ κάνει και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της με την ταινία «The F@%k Junkie». Φαίνεται μάλιστα πως η σκηνοθεσία είναι η αγαπημένη της ασχολία, αφού δηλώνει πως περίμενε πολύ καιρό γι’ αυτό. Και αν νομίζετε πως εδώ σταματάει, κάνετε λάθος. Ηδη στο ενεργητικό της έχει ένα βιβλίο φιλοσοφίας με αντικείμενο το σεξ, ετοιμάζει άλλο ένα, ενώ ασχολείται και με τη διαφήμιση, καθώς έχει επιλεγεί από γνωστή μάρκα εσωρούχων για φωτογραφήσεις.


Δύσκολη εφηβεία

Αποφεύγει να μιλήσει για την προοσωπική και την οικογενειακή της ζωή. Η Σάσα Γκρέι μεγάλωσε δύσκολα. Προέρχεται από την εργατική τάξη. Οι γονείς της χώρισαν νωρίς και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν μόλις δώδεκα ετών. Μόνο που η ζωή της δεν βελτιώθηκε. Ο πατριός ήταν βίαιος και έπαιρνε ναρκωτικά. Η έφηβος Μαρίνα-Αννα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είπε ύστερα από χρόνια ότι ένιωθε δυστυχισμένη. Αυτό είχε αντίκτυπο και στη μαθητική της ζωή. Χρειάστηκε να αλλάξει τέσσερα σχολεία για να τελειώσει το γυμνάσιο στα δεκαέξι της χρόνια. Το φθινόπωρο του 2005 πήγε σε κολέγιο για να σπουδάσει κινηματογράφο, χορό και υποκριτική. Για να καλύπτει μέρος των εξόδων της εργαζόταν ως στριπτιζέζ, πριν καταλήξει τελικώς στις ταινίες πορνό. Την περίοδο των σπουδών της εργαζόταν επίσης ως σερβιτόρα με αποκλειστικό σκοπό να μαζέψει χρήματα για να φύγει για το Λος Αντζελες. Μόλις συγκέντρωσε επτά χιλιάδες δολάρια, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

Παραδέχεται όμως πως τώρα επιδιώκει καριέρα πέρα από το πορνό, στο οποίο, είναι αλήθεια, έχει καταφέρει πολλά όχι τόσο λόγω εμφάνισης αλλά γιατί δέχτηκε να κάνει ακραία πράγματα. Το παρουσιαστικό της μάλλον δεν θα τη βοηθούσε σε διαφορετική περίπτωση. Εχει ύψος 1,70μ. και δεν διαθέτει τεράστιο στήθος -φοράει μόλις 32Β νούμερο σουτιέν- κάτι που οι περισσότεροι λάτρεις του πορνό θέλουν να βλέπουν. Οσο για τις διαστάσεις της, η μέση της είναι εξήντα έξι εκατοστά και η περιφέρειά της εβδομήντα εννέα. Οσο για το «φετίχ» της, είναι το δαχτυλίδι που φοράει πάντα στον αντίχειρα, αλλά και το να κάνει σγουρά τα μαλλιά της.

Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ, όπως λέει, είναι ταινία με παιδιά ή ζώα. «Πρέπει να διαφοροποιηθώ» δηλώνει αναφορικά με τη μέχρι τώρα καριέρα της. «Δεν θέλω να φθάσω στα τριάντα πέντε μου και να κάνω σεξ μπροστά στην κάμερα. Προτιμώ τότε να έχω ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, να κάθομαι στη βεράντα και από εκεί θα διευθύνω τη δική μου εταιρεία παραγωγής», συμπληρώνει.

Αυτοί οι στόχοι της είναι δύσκολοι, όχι όμως αδύνατον να υλοποιηθούν. Ηδη η ταινία «The Girlfriend Experience» τη βοηθά, καθώς στο συνοδευτικό υλικό αναφέρει ότι η Σάσα είναι ηθοποιός, συγγραφέας, φωτογράφος, πορνοστάρ, καλλιτέχνης και μουσικός. Η ίδια δηλώνει ότι λατρεύει τον νέο γαλλικό κινηματογράφο και προτού αποφασίσει για το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο φλέρταρε με ονόματα όπως αυτό της Αννα Καρίνα, της πρώην συζύγου του Ζαν-Λικ Γκοντάρ. Στη σελίδα της στο MySpace έχει αναφορές σε σκηνοθέτες όπως ο Αντονιόνι, ο Μπερτολούτσι και ο Λαρς φον Τρίερ. Αυτό που πλέον απομένει είναι να δούμε αν οι στόχοι της θα υλοποιηθούν ή θα έχει την τύχη των περισσότερων πορνοστάρ που επιδίωξαν καριέρα χωρίς να χρειάζεται να γδύνονται on camera, αλλά απέτυχαν παταγωδώς.



Την «έκραξε» η Τάιρα Μπανκς!


Από τη στιγμή που η Μαρίνα-Αννα Χαντζή μπήκε στο mainstream σινεμά, επόμενο είναι να καλείται να απαντήσει αν αυτό ήταν πάντοτε το όνειρό της. «Οχι, για να είμαι ειλικρινής» είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της.
Ωστόσο, η ιδέα τής μπήκε λίγο μετά τα δεκαοκτώ, όταν της πρότειναν να εμφανιστεί στην εκπομπή της Τάιρα Μπανκς. Η εμφάνιση έγινε, ωστόσο η Μπανκς κάθε άλλο παρά ευγενική οικοδέσποινα αποδείχτηκε. Επέκρινε έντονα την καλεσμένη της χαρακτηρίζοντάς την ψυχρή, απόμακρη και σκληρή, που παίζει ρόλους και στην πραγματική της ζωή. Η ίδια πάντως απορρίπτει αυτές τις κατηγορίες, και λέει ότι αυτό που κάνει στις πορνοταινίες δεν είναι τίποτε άλλο από να δείχνει στις γυναίκες ότι έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν το σεξ με όποιον τρόπο θέλουν, χωρίς να είναι θύματα των ανδρικών απαιτήσεων


espresso

1 σχόλιο:

Πιγκουίνος είπε...

Μακάρι να τα καταφέρει η κοπέλα και να προοδεύσει. Αφού είναι και πατριωτάκι!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick