twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Ιουνίου 2009

Στην Ελλάδα ο Σισέ!


Μεθυσμένη πολιτεία έμοιαζε το «Ελ. Βενιζέλος» από περίπου 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού που υποδέχτηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε στο χώρο αφίξεων λίγα λεπτά μετά τις 18:30 και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι φώναζαν συνεχώς ρυθμικά το όνομά του!

Στις 18:52 οι κλούβες άνοιξαν τον δρόμο, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον 28χρονο άσο και την οικογένειά του εμφανίστηκε και αμέσως οι φίλοι του «τριφυλλιού» άναψαν τα πρώτα καπνογόνα. Το «Οε, οε, οε, οε Τζι- μπρίλ Σισέ» ακουγόταν ασταμάτητα από τα στόματά τους και ο Γάλλος τους… αποζημίωσε με χαμόγελο και χαιρετούρες!

Μαζί με τον Γάλλο έφτασε στην Αθήνα η σύζυγός του-η οποία έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες-και τα δύο παιδιά του παίκτη (σ.σ βρίσκονταν στο δεύτερο αυτοκίνητο) ενώ στο τέταρτο αυτοκίνητο ήταν οι κ.κ. Αντωνίου, Ησαΐας και Ζαβραδινός, ο οποίος μάλιστα... τράκαρε με το αυτοκίνητο του Σισέ, πάνω στον πανικό!

Αυτή την ώρα ο διεθνής άσος κατευθύνεται σε ξενοδοχείο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα και να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος στράικερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, έναντι 2.5εκατ. ευρώ το χρόνο.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick