twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουνίου 2009

Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης; Όλες οι λεπτομέρειες και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα τελέστηκε χθες ο πολυαναμενόμενος γάμος του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. «Έχω άγχος, όσο έχουν οι γαμπροί πριν από το γάμο», είπε ο Άδωνις όσο περίμενε τη μέλλουσα σύζυγό του στην είσοδο της εκκλησίας. Τη νύφη, που έφτασε στην εκκλησία με ένα πολυτελές υβριδικό τζιπ, συνόδευαν ο μεγάλος της γιος, Αλέξανδρος -ο οποίος την παρέδωσε στον Άδωνι- και τα άλλα της δύο παιδιά, η Θεοδώρα (από τον προηγούμενο γάμο της) και ο Περσέας (που απέκτησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη). Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.


Τι μάθαμε από τις μεσημεριανές εκπομπές για το γάμο
- «Έχω πάρα πολύ άγχος γιατί ήταν μια μέρα που την περιμέναμε χρόνια», δήλωνε η Ευγενία λίγο πριν από το γάμο στο «Κους Κους». «Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε τόσο καλά ο ένας με τον άλλον που ήταν σαν να είμαστε παντρεμένοι... Φοβάμαι το Θεό πάρα πολύ. Όλα τα άλλα νιώθω ότι μπορώ να τα αντιμετωπίσω». Η Ευγενία μοίρασε σάντουιτς στους δημοσιογράφους που είχαν κάνει, κυριολεκτικά, έφοδο στο σπίτι της στο Μαρούσι από το μεσημέρι.

- Τη νύφη έβαψε η ίδια μακιγιέζ που συνεργαζόταν μαζί της στη «Στιγμή της Αλήθειας».

- «Η Ευγενία είναι μεγάλη καλλιτέχνις», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όταν τον ρώτησαν, αν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, απάντησε: «Εμείς στο ΛΑΟΣ τέτοια δεν τα σηκώνουμε!».


- Έξω από την εκκλησία είχαν συγκεντρωθεί 3000 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν, φυσικά, πρόσκληση.



- Αμέσως μετά το μυστήριο ο Άδωνις αποκάλυψε πως ένα ακόμα παιδί είναι στα σχέδιά τους: «Όχι σύντομα, αλλά ένα ακόμα παιδάκι είναι ευπρόσδεκτο», είπε.



- Η πιο αδιάκριτη κίνηση της ημέρας: Η κάμερα του Alter έδειξε τι περιέχουν το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας στο σπίτι του ζεύγους! Ο δημοσιογράφος άνοιξε μάλιστα και τα δώρα τη στιγμή που η νύφη ετοιμαζόταν στον πάνω όροφο.



- Η κάμερα του Alpha είχε πλάνα και από τη δεξίωση που ακολούθησε για 200 καλεσμένους, αν και το ζευγάρι έλεγε όλους αυτούς τους μήνες ότι δεν θα ακολουθήσει πάρτι.



- Επιθυμία της νύφης ήταν ο στολισμός να έχει ως κεντρικό μοτίβο την ελιά. Οι ανθοστήλες ήταν φυσικά από ελιά και λευκά τριαντάφυλλα, ενώ τα στέφανα ήταν διακοσμημένα με ασημένια φύλλα ελιάς και κρύσταλλα Swarovski.



- Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Άδωνις σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή «Κους Κους», δεν έγινε δεξίωση αλλά «ένα τραπέζι για φίλους και συγγενείς σε ένα απλό χώρο». Και συνέχισε: «Δεν είχαμε υπολογίσει τόσο πολύ κόσμο, ήταν πολύ συγκινητικό». Ο γαμήλιος μπουφές περιλάμβανε ποικιλία τυριών, σπανακόπιτα, τρεις σαλάτες και ποικιλία κρεατικών.

- Την τριώροφη τούρτα και το στολισμό στη δεξίωση ανέλαβε το ξενοδοχείο Club Medusa, όπου έγινε και το πάρτι. Όταν οι νεόνυμφοι έκοβαν την τούρτα ακουγόταν το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου
«Μέχρι το Τέλος του Κόσμου»


- Ο πρώτος χορός του ζεύγους έγινε με το τραγούδι της Μπετ Μίντλερ «Wind Beneath My Wings».


- Πρώτα τάισε γλυκό η νύφη το γαμπρό και όχι το αντίστροφο, όπως συνηθίζεται.

- Πριν από το πάρτι, η Ευγενία φρεσκαρίστηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έγινε και η δεξίωση.



- Οι νεόνυμφοι δεν έφυγαν τελικά για ταξίδι του μέλιτος. Όπως εξήγησε ο Άδωνις, άλλαξαν τα σχέδιά τους επειδή τα παιδιά θα φύγουν την Κυριακή για την κατασκήνωση. Το ταξίδι θα γίνει τελικά στα μέσα Ιουλίου. Αλλά και η Ευγενία είχε κάνει κάποιες δηλώσεις σε κάμερα της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα» λίγο πριν από το μυστήριο. «Το στομάχι μου έχει γίνει κόμπος. Την περιμέναμε πολύ καιρό αυτή τη μέρα» είπε, ενώ παραδέχτηκε πως εκείνη νιώθει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους: «Με έχει κάνει να νιώθω ότι εγώ έχω το πάνω χέρι, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο έχω προσπαθήσει», ήταν τα λόγια της. Τέλος, αποκάλυψε πως δεν είναι σίγουρη ότι τελικά θα πάνε στη Ρώμη, όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει. «Ο Άδωνις έκανε το λάθος και το είπε, οπότε μπορεί να μην πάμε εκεί. Το σίγουρο είναι ότι θα πάμε με το αυτοκίνητο, για να αποφύγουμε τα του αεροδρομίου» δήλωσε.

- Η σχεδιάστρια του νυφικού, Όλγα Καραβερβέρη, δάκρυσε στο πλατό του «Κους Κους» βλέποντας πλάνα του γάμου.

- Κάποιος είχε ξεχάσει να πλύνει το αυτοκίνητο με το οποίο αποχώρησαν οι νεόνυμφοι!
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick