twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουνίου 2009

Βάλια Κακούτη-Γιώργος Μανίκας: Οι τελευταίες εξελίξεις


Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού
Μήνυση αλλά και αγωγή κατέθεσαν τα τρία μοντέλα εναντίον των δύο "φουσκωτών" που τους ξυλοκόπησαν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ της Ζακύνθου . Οι δύο κατηγορούμενοι παραμένουν εξαφανισμένοι, έχοντας ήδη αποφύγει το Αυτόφωρο.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Μανίκας εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη φωτογράφηση παρά τα έντονα σημάδια στο πρόσωπό του. "Ο πελάτης ήθελε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και έτσι άλλαξαν όλο το κόνσεπτ της φωτογράφησης κάνοντάς του άκομά πιο έντονους τους μώλωπες ώστε να φαίνεται πως μόλις έχει γυρίσει από καυγά" λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. Όσο για τη Βάλια Κακούτη, είναι ακόμα σοκαρισμένη από όσα συνέβησαν, ενώ ο δημοσιογράφος του Star, Μιχάλης Πλεμμένος υποβλήθηκε χτες σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχει υποστεί εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι.



Το πιο εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι όμως άλλο: Ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων - που έχει κάνει φυλακή στο παρελθόν- διατηρεί προφίλ στο facebook, το οποίο φροντίζει να ανανεώνει και τώρα που καταζητείται! Τη Δευτέρα, μάλιστα, φρόντισε να ανεβάσει από το youtube το βίντεο από της δηλώσεις του Γιώργου Μανίκα και του Στέλιου Νιάκαρη στο Star. Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει "Έτσι γα**ει η Ζάκυνθος!". Ο ίδιος άνθρωπος έχει μάλιστα φωτογραφίες του στο facebook που κρατάει, διαφόρων τύπων, όπλα.



Τα γεγονότα της Ζακύνθου, που αποτελούν μεγάλη δυσφήμιση για το νησί, φαίνεται πως έχουν θορυβήσει και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης που ζήτησε να αποδωθούν ευθύνες το συντομότερο, αφού όλο το νησί ήξερε τις παράνομες δραστηριότητες των νεαρών αλλά όλοι φοβόντουσαν να μιλήσουν αφού ο ένας από αυτούς είναι γιος του διοικητή της αστυνομίας.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick