twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2009

Τα παρασκήνια των Καλλιστείων: Η Βιβιάνα Καμπανίλε και η θλιμένη Νταϊάνα Ιγροπούλου


Η 19χρονη Βιβιάνα Καμπανίλε-Ζαγοριανάκου με τον Ιταλό πατέρα και την Ηπειρώτισσα μητέρα κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλας 2009, εκτοπίζοντας τα φαβορί, την Νταϊάνα Ιγροπούλου, που... ξίνισε στο άκουσμα των αποτελεσμάτων και τη Χριστιάνα Γαργαροπούλου, που αρκέστηκε στον τίτλο της Μις Τουρισμός. Ηχηρές (κυρίως του ΑΝΤ1) απουσίες, όπως της Τατιάνας Στεφανίδου, που είχε δηλώσει ότι θα στηρίξει τη Βίκυ, αλλά και της Ευγενίας Μανωλίδου σχολιάστηκαν.

Η λαμπερή βραδιά που έγινε στο «Αθηνών Αρένα», αν και είχε επετειακό χαρακτήρα (λόγω της συμπλήρωσης είκοσι χρόνων διεξαγωγής των καλλιστείων στον ΑΝΤ1), ήταν πιο... απλή από ποτέ και χωρίς καμία απολύτως αναδρομή! Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είχε τον Αράς, την Αϊσέλ και τη Βίκυ Καγιά (και) σε ρόλο τραγουδίστριας μαζί με τους «X-Factor-ίτες» και τους Cabin 54... Οι κλασικές σκάλες των καλλιστείων έφυγαν -για πρώτη φορά φέτος- από το σκηνικό, ενώ τα μπικίνι που φορούσαν οι υποψήφιες ήταν παλιομοδίτικα, «άτονα» και καθόλου sexy!


Με τσαγανό

Η πανύψηλη (1,80 μ.) Βιβιάνα Καμπανίλε-Ζαγοριανάκου γεννήθηκε στα Γιάννενα απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της, γιατρός στο επάγγελμα. Ο Ιταλός πατέρας της, που έχει επιχείρηση μόδας στην Ιταλία, την παρότρυνε να σπουδάσει Σχέδιο Μόδας στη Ρώμη. Η Σταρ Ελλάς 2009 (που συμμετείχε στα καλλιστεία με το νούμερο 15) είναι Λέων, κάτι που κάνει... μπαμ από την εντυπωσιακή χαίτη της, αλλά και από το «τσαγανό» που, όπως λένε, διαθέτει.

Αν και άγνωστη -μέχρι προχθές- στη showbiz, φρόντισε να κάνει τις κατάλληλες γνωριμίες στα Γιάννενα. Εκεί γνωρίστηκε και συνεργάστηκε με το διαφημιστικό γραφείο-πρακτορείο μοντέλων του Κώστα Κυρίτση, που είναι «η καλή της μοίρα στο θέμα των καλλιστείων», όπως μαθαίνουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυρίτσης, που παλιότερα ήταν μμοντέλο και έχει γνωριμίες στο χώρο του μόντελινγκ, την έφερε σε επαφή με την Κρίστη Κρανά λίγες μέρες πριν από τα ημιτελικά. Εκείνη αμέσως την ανέλαβε, την προώθησε στα καλλιστεία και τώρα πλέον ανήκει στο δικό της πρακτορείο... Η Βιβιάνα λατρεύει τις ξένες γλώσσες. Μιλάει άπταιστα ιταλικά (που είναι βέβαια η μητρική της γλώσσα), αγγλικά, γερμανικά, και γαλλικά. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το βόλεϊ, την κολύμβηση, το πινγκ-πονγκ και το rafting. «Τώρα την ενδιαφέρει πολύ το μόντελινγκ και θα επιδιώξει να εξαργυρώσει τον τίτλο της στο χώρο» μας λέει πηγή που τη γνωρίζει καλά. Και συμπληρώνει: «Θα ήθελε να σπουδάσει φαρμακοποιός, αλλά τώρα που πήρε στέμμα ίσως το όνειρό της καθυστερήσει λίγο να πραγματοποιηθεί...»


Το γούρι της Μις Γιανγκ

Το γούρι της είναι η... γιαγιά της! Μια ακόμα Λιονταρίνα στο ζώδιο, η 17χρονη Κατερίνα Σκουρλή, κέρδισε τον τίτλο της Μις Γιανγκ 2009. Η μαθήτρια Λυκείου (που λατρεύει τις πολεμικές τέχνες και το χορό) συμμετείχε στα καλλιστεία, ενώ στην... αρένα ήταν οι μεγαλύτεροι οπαδοί της: οι γονείς και η συνονόματη γιαγιά της. Η γλυκύτατη κυρία Κατερίνα μάλιστα ήταν το γούρι της στα καλλιστεία. «Δεν ξέρετε πόσο καλό παιδί είναι το Κατερινάκι μου!» λέει η γιαγιά της, μια καλοστεκούμενη ξανθιά γυναίκα, που όπως τονίζει η εγγονούλα της μεγάλωσε με την προγιαγιά της. «Η μητέρα μου, που λεγόταν Στέλλα, αγαπούσε πολύ την Κατερίνα. Η μικρή περνούσε πολλές ώρες μαζί της κι όταν πέθανε, της έλειψε ιδιαίτερα. Ξέρετε, λοιπόν, τι μου είπε μόλις πήρε τον τίτλο της Μις Γιανγκ; “Γιαγιά Κατερίνα, γιατί να μην ζούσε και η γιαγιά η Στέλλα να με δει και να χαρεί;”». Η κυρία Κατερίνα μάς εξομολογήθηκε: «Η εγγονή μου από παιδάκι λάτρευε την Τζένη Μπαλατσινού. Μου έλεγε: “Οταν μεγαλώσω, θέλω να της μοιάσω!”». Απίστευτη... σύμπτωση το ότι η Κατερίνα επέλεξε από τα χαρτάκια με τα ονόματα των κριτών την Τζένη Μπαλατσινού που της υπέβαλε ερώτηση!


Full in love Καγιά με Κριθαριώτη!

Χωρίς να αλλάξει πολλές τουαλέτες και χορούς α λα Τατιάνα, η Βίκυ Καγιά διεκπεραίωσε σωστά το ρόλο της. Με άνεση -ακόμα κι όταν... υποδύθηκε την τραγουδίστρια μαζί με τον Λούκα Γιώργα και τα «Κόκκινα χαλιά»- κι έχοντας και πάλι τη λέξη «αγάπη» ως μότο, παρουσίασε αρκετά καλά τον διαγωνισμό. Οι τρεις τουαλέτες που φόρεσε, by Σήλια Κριθαριώτη, ξεχώρισαν για το φίνο στιλ τους. Σ’ ένα από τα πρώτα τραπέζια καθόταν η μητέρα της, Αλεξάνδρα, με τον παλιό σχεδιαστή μόδας Μάικ Νικολάτο. Στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης, που την περίμενε -υπομονετικά- έξω από το κέντρο (ενώ την είχαν... περικυκλώσει κανάλια και κάμερες) για να φύγουν με το πολυτελές αυτοκίνητό του.


Ελαμψαν δια της απουσίας τους!

Τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του καναλιού του Αμαρουσίου έλαμψαν φέτος διά της απουσίας τους από τα καλλιστεία! Οπως ήταν αναμενόμενο, περισσότερο απ’ όλα σχολιάστηκε η απουσία της Τατιάνα Στεφανίδου που τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε το διαγωνισμό. Η ίδια παραδέχτηκε πρόσφατα στη «Στιγμή της Αλήθειας» και την Ευγενία Μανωλίδου (επίσης μεγάλη απούσα) πως είχε ενοχληθεί αρχικά που δεν ήταν η πρώτη επιλογή του σταθμού για την παρουσίαση και της φετινής οργάνωσης, όμως είπε και ότι στηρίζει την Καγιά. Απουσίασε και ο άνκορμαν Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ δεν είδαμε ούτε τον Γιώργο Παπαδάκη. Η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν επίσης απούσα, όπως και ο συνεργάτης του «Καλομελέτα κι έρχεται» Γιώργος Λιανός!


Η «Lady» Νταϊάνα ξίνισε...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια Αλεξανδράτου! Δύο χρόνια πριν η άτακτη ξανθιά δεν ικανοποιήθηκε από τον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς κι αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, κάνοντας μορφασμούς. Το παράδειγμά της ακολούθησε πέρσι η Ρία Αντωνίου, που κατέκτησε ακριβώς τον ίδιο τίτλο. Την παράδοση δεν έσπασε φέτος ούτε η Νταϊάνα Ιγροπούλου, που την ήθελαν φαβορί. Τα μάτια της όμορφης ξανθιάς... υγράνθηκαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μόλις συνειδητοποίησε ότι βγήκε Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της! Η Νταϊάνα απομακρύνθηκε από τις υπόλοιπες εστεμμένες, δεν θέλησε να βγει φωτογραφίες μαζί τους, απέφυγε να κάνει δηλώσεις και βέβαια την κοπάνησε από την πίσω πόρτα! Οπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Τζούλιας, έτσι και η Νταϊάνα δεν πήγε στον «Πρωινό Καφέ» χθες. Μαζί της απουσίασε και η Χριστιάνα Γαργαροπούλου, που επίσης ήταν φαβορί και τελικά περιορίστηκε στον τίτλο της Μις Τουρισμός 2009.


Φορέματα-«παπλώματα» & «κουρτίνες»

Στα φετινά καλλιστεία είχαμε ποικιλία στις βραδινές τουαλέτες. Και πώς όχι; Είκοσι τρεις σχεδιαστές μόδας εμπνεύστηκαν για να ντύσουν τις είκοσι τρεις φιναλίστ! Ομως οι εμπνεύσεις τους απογοήτευσαν! Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα φορέματα σχολιάστηκαν, όμως όχι για καλό! Απ’ όλα είχε ο... fashion μπαξές! Από τουαλέτες που στο τελείωμά τους θύμιζαν... παπλώματα και πλεκτές κουβέρτες (φτιαγμένες στο χέρι!) μέχρι φορέματα α λα 80s και άλλα που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και ως κουρτίνες (σε ώρα ανάγκης)! Πολλά κορίτσια έμοιαζαν «ξένο σώμα» μέσα στα ρούχα τους, ενώ δεν έλειψαν εκείνες που κρατούσαν τις ουρές προκειμένου να μην γκρεμοτσακιστούν. Οσο για τα μαγιό; Ωραία μεν, αλλά όλα γεμάτα... ψεύτικη σιλικόνη που στο τέλος της βραδιάς πετάχτηκε πάνω στην πίστα όπου λίγη ώρα νωρίτερα τραγουδούσε η Βίκυ Καγιά!


Tips

- Η μισή κριτική επιτροπή ήταν βγαλμένη από το σίριαλ «Λόλα»! Η Τζένη Μπαλατσινού έστελνε συχνά SMS και η Αντα Λιβιτσάνου με τον Θανάση Ευθυμιάδη το είχαν ρίξει στο κουβεντολόι. Τα μέλη της επιτροπής δεν είχαν πάντα το νου τους στις διαγωνιζόμενες, ενώ η μοναδική φορά που τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη σκηνή κι έμειναν εκεί ήταν τη στιγμή που τραγούδησαν ο Αράς και η Αϊσέλ!

- Αρκετοί έφτασαν αργοπορημένοι. Η Λίτσα Πατέρα, η Εύη Φραγκάκη και η Δέσποινα Καμπούρη μπήκαν στην αίθουσα στο πρώτο break. Η Βάλια Κακούτη έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφού καθυστέρησε μιάμιση ώρα!

- Ο Γιώργος Λεβέντης καθόταν στο ίδιο (πρώτο) τραπέζι με τον Μάκη Πουνέντη (με πλάτη στη σκηνή). Σε άλλο (πρώτο) τραπέζι καθόταν ο Θοδωρής Κυριακού με τον Γιάννη Λάτσιο. Στις βόλτες του τελευταίου στο κέντρο, τον είδαμε να σχολιάζει τις μίνι συνεντεύξεις των υποψηφίων με την κόρη του Κώστα Λαλιώτη, Νίκη, που εργάζεται στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων που ανέλαβε τη διεξαγωγή της βραδιάς.

- Ο Μίνως Κυριακού και η Μαρί Κυριακού παρακολουθούσαν τα καλλιστεία από δικό τους μόνιτορ. Στην ίδια παρέα ήταν και ο Στέλιος Αντωνιάδης. Ανάμεσα σε αυτούς που χαιρέτησαν τον πρόεδρο ήταν η sexy Κατερίνα Στικούδη.

- Τις φιναλίστ συνόδευαν (όπως κάθε χρόνο!) οι δικοί τους άνθρωποι. Μαμάδες, μπαμπάδες, θείες, γιαγιάδες και κουμπάρες έδωσαν το δικό τους show. Η αναπληρωματική Μις Γιανγκ Ιωάννα Παπαγιάννη είχε μαζί της την αδελφή της, Ανέττα, η Σταρ Ελλάς την κουμπάρα της, η Μις Ελλάς Αλκηστις Ανυφαντή τους γονείς της κτλ.

- Βροντερά (και αληθινά) χειροκροτήματα ήταν εκείνα της Ελσας Τόλη, της Τζένης Τζιβεριώτη και της παρέας τους κάθε φορά που έσκαγε μύτη η Χριστιάνα Γαργαροπούλου.

- Ο Λούκας Γιώρκας πήγε στα καλλιστεία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι δυο τραγουδιστές δεν μιλάνε για το love story τους, αλλά ο κόσμος το ’χει τούμπανο πια... Μάλιστα, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τη βουλευτή Ελενα Ράπτη και τον σύντροφό της Γιάννη Μαρακάκη.

- Η Ελενα Παπαβασιλείου έκανε τα... PR της στα break του διαγωνισμού, μιλώντας με στελέχη του ANT1, του Alpha και του Alter. Την ίδια στιγμή, η Λίνα Μαρίλη έκλεψε τα φλας. Εμφανίστηκε με τουαλέτα υψηλής ραπτικής που θύμιζε νυφικό!

- Τα τραγούδια που είπαν η Καγιά και οι καλεσμένοι καλλιτέχνες ήταν playback. Σε πολλές περιπτώσεις τα χειροκροτήματα που ακούγονταν ήταν ψεύτικα. Τα κορίτσια διάβασαν τις ερωτήσεις λίγο πριν τους τις κάνουν και ήταν... προετοιμασμένα. Το ίδιο και η κριτική επιτροπή όμως που είχε έτοιμες ερωτήσεις για κάθε νουμεράκι (πριν ακόμη γίνει η επιλογή των φιναλίστ).

- Δεν απέφυγε τα σχόλια η Ελένη Καρποντίνη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διασκέδαζαν με την... ομιλία της νεαρής, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια. «Στρουμφάκι» την αποκάλεσαν χαριτολογώντας (και λόγω υπερβολικής τσαχπινιάς!). Highlight: όταν έλεγε πόσο ωραία είναι τα παπούτσια των καλλιστείων, το ζευγάρι που φορούσε η ίδια ήταν... δύο νούμερα μεγαλύτερο. Πάντως, το πέταξε το μαργαριτάρι της, λέγοντας: «Μην ξεχάσουμε την... τριετής (και όχι τριετή) υποτροφία!»

- Παρά τις φήμες ότι δεν θα εμφανιζόταν, η περσινή νικήτρια Διονυσία Κούκιου παρέδωσε τελικά το στέμμα στη Σταρ Ελλάς 2009.

- Η Μις Ελλάς Αλκηστις Ανυφαντή είχε κερδίσει και τον τίτλο Face of the Year.

Καλλιστεία 2009: Τα παρασκήνια και τα παράξενα

Καλλιστεία: Μετά τη Τζούλια Αλεξανδράτου η Νταϊάνα Ιγροπούλου

Καλλιστεία ΑΝΤ1 2009: Δείτε τις νικήτριες

Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick