twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Ιουνίου 2009

Κάνουν πίσω οι Αγγελόπουλοι..!

Μπορεί η είσοδος των Αγγελόπουλων στην ΠΑΕ να έμοιαζε ως δεδομένη για την επόμενη μέρα στο λιμάνι, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια βάζει... φρένο στην είσοδο της στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Ποιες κινήσεις του Κόκκαλη δείχνουν ότι το θέμα έχει «κολλήσει».


Η σελίδα αναμένεται σε λίγες μέρες να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ανοίγει τις πόρτες της ΠΑΕ και κάνει τους πρωταθλητές... πολυμετοχικούς! Από την πρώτη μέρα οι αφοίΑγγελόπουλοι εμφανίζονταν ως εκείνοι που θα κάνουν την... διαφορά, βάζοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο ποδόσφαιρο.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θέμα έχει... παγώσει. Το αν θα μπουν οι Αγγελόπουλοι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αν και είναι δεδομένη η επιθυμία του Παναγιώτη και του Γιώργου να συνεισφέρουν και εκεί.

Που κολλάει το θέμα; Στον πατέρα Αγγελόπουλο, τον Κωνσταντίνο. Όπως έλεγαν άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογενείας και δημοσιεύουν οικονομικές εφημερίδες ο κ. Αγγελόπουλος βάζει... φρένο στους γιους του, μιας και δεν θεωρεί ότι είναι απαραίτητη η είσοδος τους στην ΠΑΕ, ειδικά με μεγάλο ποσοστό όπως διέρρεε τον τελευταίο καιρό...

Πάντως και όσο πλησιάζουμε στην ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση(15 Ιουλίου) του συλλόγου δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και επίσημα η οικογένεια για το ακριβώς σκοπεύει να κάνει.

Άνοιγμα αλλού

Από κει και πέρα, χαρακτηριστικές είναι εξάλλου και οι κινήσεις του Κόκκαλη τις τελευταίες μέρες που φανερώνουν πως κάτι δεν πάει καλά με τους Αγγελόπουλους και πως το πράγμα έχει «κολλήσει». Εξάλλου οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί την προηγούμενα εβδομάδα για το τυπικό της πώλησης των μετοχών στην ΚΑΕ αλλά από τότε δεν έχει γίνει τίποτα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έστειλε επιστολές σε γνωστούς επιχειρηματίες «ερυθρόλευκων» αισθημάτων για να γίνουν μέτοχοι στην εταιρεία και να συμβάλλουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μάλιστα, φέρεται να έχει κάνει... άνοιγμα στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει τεταμένες σχέσεις με τον αδερφό του Κωνσταντίνο. Και η κίνηση αυτή του Κόκκαλη λέει πολλά.

Επηρεάζει τις μεταγραφές

Φυσικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά, ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν μπορεί να κινηθεί για μεγάλα... ψάρια στο μεταγραφικό παζάρι. Οι τελευταίες κινήσεις γίνονταν με δεδομένη την είσοδο των Αγγελόπουλων. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει στο... σίριαλ του καλοκαιριού και πως θα διαμορφωθεί η εικόνα στο λιμάνι.
gazzetta team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick