twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Ιουνίου 2009

O Σάκης Ρουβάς την Τετάρτη στο Καλλιμάρμαρο!

Iδιαιτέρως υπερήφανος για τη συναυλία που θα δώσει για το περιβάλλον στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Το περιβάλλον είμαστε εμείς. Είναι το σώμα μας, είναι το σπίτι μας», τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για το χώρο που διατέθηκε για τη συναυλία, το Καλλιμάρμαρο, τονίζοντας ότι «ο συμβολισμός του ανταποκρίνεται στο μεγάλο σκοπό της συναυλίας».

Την αμέριστη συμπαράστασή της στην πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ) που διοργανώνει τη συναυλία εξέφρασε η πρεσβευτής καλής θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό της νεολαίας, όταν πρόκειται για την ευαισθητοποίησή της σε ανθρωπιστικά θέματα.

«Μας ενώνει η αγωνία για την εξέλιξη του περιβάλλοντος στο μέλλον, γιατί τα πρώτα θύματα της καταστροφής του είναι τα παιδιά και μάλιστα εκείνα, που είναι πιο ευάλωτα, επειδή έχουν προβλήματα υγείας», σημείωσε.

Η κ. Βαρδινογιάννη εξήρε τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, όπως τόνισε βοηθά «να μεταδοθούν ευκολότερα στους νέους τα κοινωνικά μηνύματα από κάποιον, που μιλάει στη δική τους γλώσσα».

Μιλώντας για το ΕΣΥΝ, ο πρόεδρός του, Γ. Στασινός, σημείωσε ότι είναι ο φορέας που εκπροσωπεί 59 οργανώσεις νέων στην Ελλάδα με άμεση συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια Νέων, με διασυνδέσεις στον ΟΗΕ, την ΟΥΝΕΣΚΟ και τα διεθνή φόρα. Ουσιαστικά, πρόκειται για 200.000 περίπου νέους, που ασχολούνται κυρίως με κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα με το περιβάλλον.

«Σε αυτή την πρωτοβουλία, που κορυφώνεται με τη συναυλία του Σάκη Ρουβά, είχαμε αρωγούς όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, αλλά και την κ. Βαρδινογιάννη. Εύχομαι, η καλή αυτή αρχή να έχει τη συνέχεια, που όλοι προσδοκούμε», τόνισε.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick