twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουνίου 2009

Ρία Αντωνίου - Ηλίας Πανταζόπουλος

H απίστευτη αναστάτωση στη Ζάκυνθο με την Κακούτη και τον Μουρατίδη!

Τελικά το κάλεσμα του Γιάννη Καζανίδη στη Ζάκυνθο αποδείχτηκε άκρως επεισοδιακό: Μετά τον ξυλοδαρμό των μοντέλων από τους ντόπιους το βράδυ του Σαββάτου, οι διαπληκτισμοί μεταξύ των διάσημων καλεσμένων συνεχίστηκαν και στο ξενοδοχείο.

Αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Ρία Αντωνίου. Η ίντριγκα ξεκίνησε με την άφιξή τους στο νησί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο Ηλίας έφτασε στο ξενοδοχείο, ο Νίκος Μουρατίδης, που ήταν επίσης καλεσμένος τον προειδοποίησε ότι μόλις τον είχε «θάψει» σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Για την ακρίβεια, ο Μουρατίδης αμφισβήτησε ανοιχτά το συνάδελφό του: «Δεν είναι καλός μάνατζερ. Μάνατζερ είμαι εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η απάντηση του Ηλία δεν άργησε, βέβαια να έρθει: «Ποιος είναι ο Νίκος ΜουρατίδηςΕίναι ένας ηλικιωμένος που παίζει μουσική σε κλαμπ της επαρχίας». Και συνέχισε «Τον σέβομαι. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος. Πολλά χρόνια στα decks. Έχουν σφίξει και οι ζέστες...».



Οι ίδιες πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο Νίκος Μουρατίδης προκάλεσε επίτηδες τον Πανταζόπουλο, επειδή το όνομα του τελευταίου ακούγεται έντονα για το Χ-Factor 2, γεγονός που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον πρώτο, αν και οι δύο άντρες είχαν άριστες σχέσεις τα τελευταία χρόνια - πριν από λίγες μέρες μάλιστα είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο για επαγγελματικούς λόγους!



Η αναταραχή όμως δεν τελείωσε εκεί: Το ίδιο βράδυ κόντεψαν να έρθουν στα χέρια η Ρία Αντωνίου με τη Βάλια Κακούτη. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η Ρία Αντωνίου είχε μάθει ότι η Βάλια Κακούτη μιλούσε πολύ άσχημα σε τρίτους για εκείνη, αλλά δεν είχε τύχει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Κακούτη: «Δεν κατάλαβα τι είπες για μένα, μωρή», είπε η Ρία μόλις συνάντησε την πρώην Σταρ Ελλάς. «Εμένα είπες "μωρή"; Δεν ασχολούμαι με σένα», της απάντησε η Βάλια. Τότε η Ρία, σε έξαλλη κατάσταση, επιχείρησε να ρίξει τη Βάλια στην πισίνα, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι!
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick