twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Ιουνίου 2009

Ετοιμοθάνατος παιδόφιλος μιλά για την εξαφάνιση της Μαντλίν

Ο ετοιμοθάνατος παιδόφιλος Raymond Hewlett, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sunday Mirror, ισχυρίζεται ότι είχε άλλοθι την βραδιά που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Ο Raymond παραδέχεται ότι το επίμαχο διάστημα που εξαφανίστηκε η Madeleine McCann, παραθέριζε και ο ίδιος στην Praia da Luz, της Πορτογαλίας. Ισχυρίζεται όμως ότι έχει άλλοθι για την βραδιά που χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Madeleine, το οποίο δεν σκοπεύει να αποκαλύψει.

«Έχω άλλοθι, αλλά γιατί να το μοιραστώ μαζί σας;» είπε στην Sunday Mirror. «Υπάρχει ένα πρόσωπο που ξέρει και μπορεί να πει τι ακριβώς έκανα εκείνη την ημέρα, αλλά γιατί να τον εμπλέξω στην υπόθεση; Δεν έχω κάνει τίποτα. Γιατί θα πρέπει να το αποδείξω;», πρόσθεσε.

Ο 64χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για σεξουαλικές επιθέσεις τρεις φορές, έχει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής μπροστά του, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick