twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουνίου 2009

Έρχεται ο Μέλμπεργκ!

Την άφιξη του Όλοφ Μέλμπεργκ στην Ελλάδα περιμένουν σήμερα το μεσημέρι στον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός αμυντικός αναμένεται να φτάσει στις 13:30 στην Αθήνα και υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο 32χρονος άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εκτός απρόοπτου, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο αντί 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους πρόκρισης στουςομίλους του Champions League και κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, ο παίκτης και οι Πειραιώτες θα συζητήσουν το πότε θα αρχίσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες (οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα για την Αυστρία), αφού είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Δεν αποκλείεται να συμβεί ότι με τον Μίχαελ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός αγωνίστηκε στις 9 Ιουνίου με την εθνική Πολωνίας, αλλά προχθές ήρθε στην Αθήνα, ανανέωσε το συμβόλαιό του και σήμερα θα αναχωρήσει και για το Ζέεφελντ.

Θέλει τον Ζιντάν!

Για την απόκτηση του Μοχάμεντ Ζιντάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φωτός». Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε βρεθεί στη σχετική λίστα των «ερυθρόλευκων» στο παρελθόν. Ο 28χρονος στράικερ πέτυχε δύο γκολ στην ήττα (4-3) της εθνικής του ομάδας και τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρουν ότι παραχωρείται από τον σύλλογό του, επειδή δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 7 εκατ. ευρώ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπλάκμπερν. Τη φετινή σεζόν ο Ζιντάν είχε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 7 γκολ στην Bundesliga.

Ήθελε να πάει Αυστρία, αλλά…

Αύριο θα φτάσει στην Αθήνα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Άγγλος επιθετικός είχε ζητήσει να πάει απευθείας στην Αυστρία, αλλά οι γιατροί της ομάδας ήθελαν ο παίκτης να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος φορ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Εκτός απροόπτου, ο διεθνής με την Ελπίδων της Αγγλίας στράικερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και την Τετάρτη θα μεταβεί στο Ζέεφελντ. Εν τω μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» την 1η Ιουλίου θα πληρώσουν την πρώτη δόση (σ.σ.: 1 εκατ. ευρώ) από τις τρεις δόσεις για τη μεταγραφή του Ντάρμπισαϊρ.

Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, όπως είπαν οι διοικούντες στους μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν περισσότερο με την περίπτωση του 23χρονο ποδοσφαιριστή, μόνο αν οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ πέσουν περίπου στα 3 εκατ. ευρώ. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα τηλεφωνική επικοινωνία των «ερυθρόλευκων» με τους εκπροσώπους του Λέτο, για τον οποίο φαίνεται πως ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

«Καλύτερη πρόταση ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι η Μπεσίκτας τους χρησιμοποιεί για να ανεβάσει η Βέντερ Βρέμης την προσφορά της για τον Μπομπό έχουν στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη του Κενάν Ονέρ. Το μέλος της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής την καλύτερη πρόταση. «Την καλύτερη πρόταση για τον Μπόμπο την έκανε ο Ολυμπιακός. Ήταν ο σύλλογος με την ποιο σοβαρή προσέγγιση. Εμείς ζητήσαμε 7 εκατομμύρια ευρώ και το θέμα έμεινε εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ονέρ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν φέρονται διατεθειμένοι να υπερβούν τα 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

• Σήμερα το πρωί αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Τους παίκτες των Πειραιωτών θα συνοδεύσουν ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Γιάννης Μώραλης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick