twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουνίου 2009

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού τρία μοντέλα και ένας δημοσιογράφος

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν 3 μοντέλα και ένας δημοσιογράφος στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μοντέλα Γιώργος Μανίκας, Στέλιος Νιάκαρης, η πρώην σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πλεμμένος διασκέδαζαν σε μπαρ του νησιού την περασμένη νύχτα, όταν άρχισαν να λογομαχούν με δύο άλλους θαμώνες του μαγαζιού.

Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα. Τα μοντέλαήρθαν στα χέρια με τους δύο άνδρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να κάνουν ράμματα και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.

Ένας από τους δύο δράστες, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, είναι ο γιος του διοικητή Ασφαλείας του νησιού και αναζητείται μαζί με το φίλο του, θαμώνα, από την Αστυνομία.

Για τη συμμετοχή του γιου του αστυνομικού διευθυντή στο επεισόδιο, η zougla.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση από την οποία όμως, προς το παρόν, δε δίνεται καμία πληροφορία.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick