twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Ιουνίου 2009

Αυτοπυρπολήθηκε επειδή δεν άντεχε την μοναξιά


Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ο 81χρονος συνταξιούχος οικοδόμος που το πρωί της Δευτέρας αυτοπυρπολήθηκε. Ο ηλικιωμένος έχει καθολικά εγκαύματα και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο ηλικιωμένος αυτοπυρπολήθηκε κοντά στο σπίτι του έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης. Διερχόμενος οδηγός ταξί που τον είδε προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα, ενώ άλλοςπολίτης του έριξε νερό και έσβησε τη φωτιά. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν δίπλα στον 81χρονο άντρα ένα σημείωμα με τα στοιχεία ταυτότητάς του και τη διεύθυνση κατοικίας του, αλλά καμία εξήγηση που να δικαιολογεί την πράξη του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άντρας δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αλλά ήταν μόνος. Ο χαμός της συζύγου του πριν από επτά χρόνια του στοίχισε και πολλές φορές εξομολογούνταν σε φίλους και γνωστούς ότι ένιωθε πολλή μοναξιά.
Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick