twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιουνίου 2009

Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Κώστα Καραδήμα;

Λύση στο θρίλερ που αφορά τις μυστηριώδεις συνθήκες θανάτου του 30χρονου ηθοποιού Κωνσταντίνου Καραδήμα φαίνεται να δίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά. Οι εξελίξεις είναι αιφνιδιαστικές και κάποια πραγματικά περιστατικά που σιγά-σιγά αποσαφηνίζονται μέσα από τη δικογραφία ρίχνουν αχνό φως, ικανό ωστόσο να φωτίσει το τελευταίο σκοτεινό μονοπάτι που πήρε ο ηθοποιός πριν ξεψυχήσει στα σκαλοπάτια δίπλα από το «Τζάνειο» νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άντρας είχε βρεθεί νεκρός στο κεφαλόσκαλο πολυκατοικίας κοντά στο «Τζάννειο» νοσοκομείο του Πειραιά τα χαράματα της Κυριακής 15 Μαρτίου. Τροφή στο θρίλερ και τους φοβερούς ψιθύρους έδωσαν οι διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την αυτοψία για την αστυνομία και τη Δήμητρα Τσακρή, την ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση. Από την έρευνα δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, αλλά το θύμα βρέθηκε με ένα κομμάτι χαρτιού στο στόμα, ενώ όλες οι ενδείξεις συνέκλιναν στο γεγονός ότι είχε μεταφερθεί στο κεφαλόσκαλο από άλλο χώρο.

Επίσης, παρ’ ότι υποστηρίχτηκε από άτομα που εξετάστηκαν και πρόσκεινται στο στενό κύκλο του ηθοποιού πως εκείνος είχε δεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν απειλητικά τηλεφωνήματα, από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών δεν προέκυψε ή δεν επαληθεύτηκε κάτι τέτοιο. Από την εξέταση ωστόσο των στοιχείων που υπήρχανστον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στην ατζέντα του Καραδήμα, σε συνάρτηση με την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, οι αστυνομικοί επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στα τελευταία τηλεφωνήματα του αδικοχαμένου ηθοποιού. Με αυτόν τον τρόπο ανακάλυψαν ότι λίγες ώρες πριν από το θάνατό του είχε συνομιλήσει με νεαρό άντρα που διαμένει στη μοιραία πολυκατοικία. Μέσα από αυτή τη διαπίστωση ανακάλυψαν και το βασικό λόγο που είχε οδηγήσει τονν ηθοποιό στον Πειραιά, τόσο μακριά από το σπίτι του και σε μια περιοχή την οποία δεν συνήθιζε να επισκέπτεται.

Εχοντας «ανά χείρας» τις ισχυρές αυτές αποχρώσες ενδείξεις, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν χθες το βράδυ και εξέτασαν ως ύποπτο τον 35χρονο ένοικο διαμερίσματος της πολυκατοικίας, ο οποίος είναι αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού. Ο άνθρωπος αυτός τελικά ομολόγησε ότι κατέβασε τον φίλο του από τη σκάλα σχεδόν νεκρό και τον άφησε αβοήθητο στην είσοδο.

Παρ’ ότι ρωτήθηκε με ιδιαίτερη επιμονή, δεδομένου ότι μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, δεν παραδέχθηκε πως είχε προηγηθεί από κοινού χρήση ναρκωτικών, επιφυλασσόμενος να μιλήσει για όλα στον ανακριτή. Στο ερώτημα γιατί εγκατέλειψε ημιθανή τον φίλο του, απάντησε πως φοβήθηκε τη διαπόμπευση, ενώ παραδέχτηκε πως αυτός του έβαλε στο στόμα το χαρτί, με την ελπίδα να τον ανατάξει από το λήθαργο στον οποίο βυθιζόταν.

Εις βάρος του 35χρονου αξιωματικού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο ζωής. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο Κωνσταντίνος Καραδήμας ζούσε ακόμη όταν αφέθηκε στα σκαλοπάτια και παρ’ ότι υπήρχε εσωτερική αιμορραγία, ενώ είχε περάσει και σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, υπήρχε ακόμη ελπίδα, αν μεταφερόταν αντί για το κεφαλόσκαλο στο νοσοκομείο που απείχε λίγα μέτρα, να ανανήψει και τελικά να γλιτώσει.

Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick