twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Ιουνίου 2009

Το συγκλονιστικό "Love Story" μεταξύ Φάρα Φόσετ και Ράιαν Ο' Νιλ


Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του επί χρόνια αγαπημένου της Ράιαν Ο' Νιλ ότι πρόκειται να παντρευτούν η θρυλική σταρ του Χόλυγουντ Φάρα Φόσετ εισήχθη πάλι στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Όπως γράφει η εφημερίδα Los Angeles Τimes η 62χρονη ηθοποιός θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

«Υποβάλλεται σε θεραπεία για την περίπτωση της» δήλωσε ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού Αρνολντ Ρόμπινσον.

Ο Ράιαν Ο' Νιλ βρίσκεται συνεχώς δίπλα της σε μια ακόμα μάχη της ενάντια στον καρκίνο, γράφει η εφημερίδα.

«Αγωνίζεται για τη ζωή της» δήλωσε χθες ο Ο' Νιλ και πρόσθεσε «της ζήτησα να με παντρευτεί, και πάλι, και συμφώνησε. Θα το κάνουμε μόλις είναι σε κατάσταση να μπορεί να πει το ναι».

Ο Ράιαν Ο΄Νιλ ανακοίνωσε πως η σύντροφός του, η Φάρα Φόσετ, συμφώνησε να τον παντρευτεί. Το γεγονός ότι η 62χρονη σταρ των τηλεοπτικών «Αγγέλων του Τσάρλι» πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, έφερε αμέσως στον νου το «Λαβ στόρι», την ταινία που έκανε διάσημο τον Αμερικανό ηθοποιό.

Στο «Λαβ στόρι» ο Όλιβερ, ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται ο Ράιαν Ο΄Νιλ, παντρεύεται τη γλυκιά Τζένιφερ (Άλι Μακ Γκρο) για να τη χάσει αμέσως από τη λευχαιμία. Η γλυκανάλατη ταινία τελειώνει με τον θάνατο του κοριτσιού ενώ ο Όλιβερ τριγυρίζει απελπισμένος στους τόπους όπου έζησαν μαζί τις τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές τους. Σαράντα χρόνια μετά, ο Ο΄Νιλ ετοιμάζεται να ζήσει στην πραγματικότητα την ιστορία. «Θα παντρευτώ τη σύντροφό μου, τη Φάρα Φόσετ» ανακοίνωσε ο 68χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Μπάρμπαρα Ουόλτερς του ΑΒC. «Της ζήτησα για πολλοστή φορά να με παντρευτεί και αυτή τη φορά δέχθηκε».

Στην τελική φάση
Η Φάρα Φόσετ, η οποία παλεύει από το 2006 με τον καρκίνο και βρίσκεται στην τελική φάση της νόσου, αποφάσισε να επισημοποιήσει ενώπιον του νόμου πριν πεθάνει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Είναι μαζί από τη δεκαετία του 1980, σε μια σχέση με πάθος και πολλά σκαμπανεβάσματα. Όμως δεν παντρεύτηκαν ποτέ. «Η Φάρα είναι η μοναδική αληθινή γυναίκα στη ζωή μου», είπε εκείνος, «δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον χωρίς αυτή».

Η Φόσετ είναι μητέρα του 24χρονου σήμερα γιου τού Ο΄Νιλ, του Ρέντμοντ (ο Ο΄Νιλ έχει άλλα δύο παιδιά, τον Γκρίφιν και την Τέιτουμ, από τον πρώτο γάμο του με την ηθοποιό Τζοάνα Μουρ), και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός τής ζήτησε να τον παντρευτεί. «Κάθε φορά που της το ζητούσα, άρχιζε να γελάει σαν να ήταν αστείο» αφηγήθηκε. «Αλλά αυτή η φορά ήταν η καλή». Η ημερομηνία της τελετής δεν έχει ακόμη καθοριστεί. «Θα παντρευτούμε μόλις είναι αρκετά δυνατή για να πει το “ναι”» είπε ο Ράιαν. «Ίσως αρκεστούμε και οι δύο να γνέψουμε με το κεφάλι». Προσέθεσε ότι έχει ήδη αγοράσει το κοστούμι για την τελετή, η οποία μπορεί να αναμεταδοθεί από την τηλεόραση- με κίνδυνο να διαιρέσει και πάλι την Αμερική, όπως συνέβη ήδη με το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ «Farrah΄s Story» («Η ιστορία της Φάρα»). Το εν λόγω ντοκιμαντέρ μεταδόθηκε στις 15 Μαΐου και αφηγείται τη ζωή της ηθοποιού και τη μάχη της κατά της νόσου.

Έντονες πολεμικές
Η απόφαση της ίδιας και των δικών της να γυριστεί το ντοκιμαντέρ προκάλεσε έντονες πολεμικές σχετικά με το δικαίωμα των ασθενών που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους να μην εκτίθενται δημοσίως (έστω κι αν αυτό γίνεται με πρωτοβουλία της οικογένειάς τους), καθώς και σχετικά με τη μανία του Χόλιγουντ να μετατρέπει τα πάντα σε θέαμα, ρίχνοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια βορά στη θεαματικότητα. Σύμφωνα με την Αλεσάντρα Στάνλεϊ των «Νιου Γιορκ Τάιμς», το ντοκιμαντέρ «Farrah΄s Story» «είναι ένα αποκρουστικό σόου, επειδή εκμεταλλεύεται τον αγώνα μιας σταρ κατά του καρκίνου για να κάνει θεαματικότητα».

Ο καρκίνος της Φόσετ άρχισε από το παχύ έντερο και τον πρωκτό και έκανε μετάσταση στο ήπαρ. Τη μετέτρεψε από σύμβολο του σεξ σ΄ ένα φάντασμα σε αναπηρική καρέκλα. Πάντως ούτε η ίδια ούτε ο Ο΄Νιλ, ο οποίος έχει επιβιώσει από λευχαιμία, διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για εισβολή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης στην ιδιωτική ζωή τους.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick