twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουνίου 2009

Θύμα τσαρλατάνων γιατρών ο Michael Jackson;


Φίλος και πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή χαρακτήρισε "εγκληματίες" τους "τσαρλατάνους" γιατρούς που εκμεταλλεύθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του το γεγονός ότι ήταν ένας "υποχόνδριος" που έπαιρνε υπερβολικές ποσότητες φαρμάκων.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο Tarak Ben Ammar δήλωσε: "Είναι σαφές ότι οι εγκληματίες στην υπόθεση αυτή είναι οι γιατροί που τον παρακολούθησαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, εκείνοι που του κατέστρεψαν το πρόσωπο, που του έδωσαν φάρμακα για να αντιμετωπίσει τους πόνους".

"Δεν κατόρθωνε να κοιμηθεί, άρα έπαιρνε υπνωτικά. Ηταν ένας υποχόνδριος και ποτέ δεν ξέραμε εάν είναι άρρωστος, διότι ήταν περιστοιχισμένος από τσαρλατάνους γιατρούς που ζούσαν από την ασθένεια αυτή, που του χρέωναν χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια για φάρμακα και βιταμίνες", είπε ο Τυνήσιος επιχειρηματίας και κινηματογραφικός παραγωγός. "Είχε κακή διατροφή, δεν έκανε πολύ υγιεινή ζωή, δεν μπορούσε να αθληθεί. Ολα αυτά θα είχαν αρνητικές συνέπειες σε οποιονδήποτε άνθρωπο", κατέληξε.

Το χρονικό του θανάτου του super star:

- Ο Michael Jackson κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του, στο Bel Air του Los Angeles, το πρωί της Πέμπτης. Τα οικεία του πρόσωπα κάλεσαν το ασθενοφόρο στις 12:21 (τοπική ώρα), όπως αποκάλυψε ο αδερφός του pop star, Randy.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick