twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Ιουνίου 2009

Κρυφός μηχανισμός παρακολούθησης μέσα στη σουίτα της Paris Hilton!


Μπορεί να κάνει ριάλιτι τη ζωή της κερδίζοντας πολλά χρήματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την παρακολουθούν χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Τις προάλλες και ενώ η Πάρις βρισκόταν στο Ντουμπάι, εντοπίστηκε μέσα στη σουίτα της ένας μηχανισμός παρακολούθησης.
«Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη τι κατέγραψε η συσκευή ούτε ποιος ακριβώς την παρακολουθούσε. Το σίγουρο είναι πως το γεγονός έχει πανικοβάλει την Πάρις», δήλωσαν άτομα του περιβάλλοντός της. Το βράδυ της Τρίτης όμως η ίδια διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μέσω του twitter της: "Άλλο ένα ψέμα που δημιούργησαν τα media" σχολίασε.
Οι άνθρωποι που συνάντησε η Πάρις Χίλτον ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και έκαναν την παραμονή της στο Ντουμπάι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. «Μας είπαν βέβαια ότι υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες περιοχές που δεν συμπαθούν οτιδήποτε προέρχεται από την Αμερική», σχολίασε συνεργάτης της.
Η Πάρις, μεταξύ άλλων, βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο το μαγιό της, αν και οι αρχές τής το είχαν απαγορεύσει. Κανείς δεν περίμενε ότι η Χίλτον θα ήταν προκλητική και στο Ντουμπάι, αφού φτάνοντας στη χώρα δήλωσε ότι θα σεβαστεί τις τοπικές παραδόσεις και ότι δεν έχει την πρόθεση να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick