twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Ιουλίου 2009

Εθελούσια έξοδος και στον ΑΝΤ1


Μετά τον Alpha, και ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ήταν η έσχατη κίνηση, μετά τις μειώσεις σε παραγωγές και αμοιβές υψηλόμισθων συνεργατών.

Ως αιτίες της απόφασής τους, οι υπεύθυνοι του καναλιού αναφέρουν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και τη μείωση κατά 25% της διαφημιστικής δαπάνης. Και αφήνουν αιχμές για έτερες ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις και τη «σκληρή πρακτική» που ακολουθούν:

«Η Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV προχώρησε σε σειρά αναγκαίων ενεργειών μείωσης κόστους σε όλα τα επίπεδα, όπως στην επαναδιαπραγμάτευση συμβολαίων με διεθνή studios, στον εξορθολογισμό των αμοιβών των υψηλόμισθωνσυνεργατών – άμεσων και έμμεσων, στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στον επανασχεδιασμό διαδικασιών.

Σε συνέχεια των παραπάνω κι εφόσον εξαντλήθηκε κάθε άλλο περιθώριο, η Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος Εθελουσίας Εξόδου. Σε αντίθεση με τις σκληρές επιχειρηματικές πρακτικές που εφαρμόζουν άλλες ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις διεθνώς, η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την υπευθυνότητα, την εκτίμηση και την αναγνώριση της προσφοράς των εργαζόμενων που συνέβαλαν στη μέχρι σήμερα πορεία και εξέλιξή του».
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick