twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουλίου 2009

Περίεργος θάνατος 40χρονου μία ημέρα πριν το γάμο του


Μυστήριο με το θάνατο 40χρόνου αγρότη από την Αρχαία Ολυμπία μία μέρα πριν το γάμο του! Τον άτυχο άντρα βρήκαν την περασμένη Δευτέρα αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητό του γείτονές του, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Ωστόσο, κατά τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας ο 40χρονος εξέπνευσε.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκαν προχθές έδειξαν ίχνη γεωργικού φαρμάκου στον οργανισμό του, κάτι που περιπλέκει το μυστήριο θανάτου του, αφού ο ίδιος, αγρότης στο επάγγελμα (που μάλιστα είχε πρόσφατα ενταχθεί στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών), δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές και δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Κάποιοι λένε ότι ακριβώς επειδή ήταν αγρότης, εισέπνευσε ή ήπιε κατά λάθος γεωργικό φάρμακο κατά τη διάρκεια ραντίσματος. Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για ερωτική απογοήτευση, αφού η Γεωργιανή που ετοιμαζόταν να παντρευτεμε πολιτικό γάμο την περασμένη Τρίτη και θα ερχόταν για το λόγο αυτό από τη χώρα της μετάνιωσε, κάτι που πίκρανε πολύ τον άτυχο άντρα, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οπως και να ’χει, οι ιστολογικές εξετάσεις (που αναμένεται να εκδοθούν μέσα σε διάστημα ενός μήνα) θα δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Στο χωριό Καυκανιά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας όπου ζούσε ο 40χρονος κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος που είχε ο άντρας, η κηδεία του οποίου έγινε προχθές το απόγευμα σε κλίμα οδύνης.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick