twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουλίου 2009

Πολύ γνωστή τραγουδίστρια στο νοσοκομείο


«Βουίζει» η συμπρωτεύουσα από την περιπέτεια πασίγνωστης τραγουδίστριας που πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου με εμφανή σημάδια κάποιου είδους... επίθεσης. Τραύματα στην περιοχή του λαιμού, βαθιές γρατσουνιές και εκχυμώσεις που έδειχναν να έχουν προέλθει από έντονο καβγά την οδήγησαν ώς τα εξωτερικά ιατρεία του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κάτω από άκρα μυστικότητα!

Είναι όμως αναγνωρίσιμη και, όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγα 24ωρα το «πάθημά» της διαδόθηκε στη Νύμφη του Θερμαϊκού... Και, όπως συμβαίνει συνήθως με τέτοιες περιπτώσεις, τα μαντάτα έφτασαν με ταχύτητα φωτός μέχρι την Αθήνα.

Αν και καλοκαίρι, τα εξωτερικά ιατρεία του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης είχαν πλήθος κόσμου να περιμένει στην ουρά, τη στιγμή που εμφανίστηκαν τρεις καλοντυμένοι και άκρως... ψαρωτικοί τύποι ζητώντας τον γιατρό βάρδιας. Εν μέσω ατυχημάτων και ατόμων υποψιασμένων για πιθανά συμπτώματα της γρίπης, του ζητήθηκεμάλιστα να συνομιλήσει πριβέ με τους κυρίους που αδημονούσαν στον προθάλαμο.

Χωρίς πολλές περιστροφές, οι τρεις άντρες τού εξήγησαν ότι στο αμάξι περίμενε δημοφιλής τραγουδίστρια ντυμένη με μια φόρμα και σκουφάκι για να καλύψει την πλούσια κόμη της, η οποία ανέμενε ένα σινιάλο προκειμένου να εισαχθεί στο νοσοκομείο με ασφαλή και διακριτικό τρόπο. Οι γιατροί και δύο νοσοκόμες μόλις άκουσαν το όνομά της, βοήθησαν να βρεθεί άδειο δωμάτιο στο νοσοκομείο, πέρασαν την άτυχη τραγουδίστρια με το πραγματικό της όνομα στο βιβλίο κίνησης, μην αναφέροντας το πασίγνωστο λαϊκό της ψευδώνυμο, και υποσχέθηκαν διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Ξημερώματα Κυριακής σε απομονωμένο δωμάτιο οι γιατροί βάρδιας διέγνωσαν τραύματα στο λαιμό, κυρίως βαθιές γρατσουνιές και εκχυμώσεις, μάλλον από κάποιο καβγαδάκι που εξελίχτηκε με βίαιο τρόπο ή ακόμη και από γυναικείο τσακωμό που δεν έμεινε μόνο στα λόγια, μια και οι γρατσουνιές -εξαιρετικά έντονες- θα μπορούσαν να προέρχονται και από νύχια γυναικείου χεριού που έχασε τον έλεγχο στη διάρκεια της λογομαχίας…

Ενα 24ωρο παρέμεινε στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια, που εργάζεται σε δημοφιλές κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι γνωστή όχι μόνο στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στη νυχτερινή Αθήνα, έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερα φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια.

Το περιστατικό αποσιωπήθηκε όσο αυτό ήταν δυνατό, καθώς το νέο κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και συζητιόταν όλη την βδομάδα τόσο στη νύχτα της Θεσσαλονίκης όσο και σε κάποια αθηναϊκά στέκια, που έχουν άμεση πληροφόρηση και μαθαίνουν αστραπιαία τι συμβαίνει στα λαϊκά μαγαζιά ανά την Ελλάδα.

Αν και επιβεβαιώσαμε το περιστατικό από τα συμβάντα του νοσοκομείου, από πλευράς μας δεν ψάξαμε περισσότερο το γεγονός, μια και από μια πρώτη μικρή μας έρευνα διαπιστώσαμε ότι ο νόμος της σιωπής στη νύχτα είναι το ίδιο σεβαστός όσον αφορά τόσο τα πιο σοβαρά θέματα όσο και τα πιο ελαφρά περιστατικά, όπως ένας καβγάς….

Πάντως, η μία μέρα στο νοσοκομείο και η κατ’ οίκον νοσηλεία της που συνεχίζεται ακόμη δείχνουν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρα από τους έντονους πόνους από τα τραύματά της, ψυχολογικά δεν νιώθει έτοιμη 100% να επιστρέψει στην πίστα, μια και φαίνεται ότι βίωσε το συμβάν τόσο έντονα όσο εντυπωσιακά μας συντροφεύει με την παρουσία της και τις «δραματικές» ερμηνείες των τραγουδιών της, που μιλάνε για δύσκολους έρωτες και νταλκάδες.

Εμείς έχουμε να της πούμε προσοχή… Τα τραγούδια καμιά φορά βγαίνουν αληθινά.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick