twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Ιουλίου 2009

Μπήκαν φίδια μέσα στα σπίτια τους!


Απρόσκλητους επισκέπτες βρήκαν τις τελευταίες ημέρες στα σπίτια τους κάτοικοι της Κομοτηνής που έλειψαν για διακοπές ή για δουλειές.

Οι περιπτώσεις που κατέγραψε η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» είναι ασυνήθιστες. Για παράδειγμα, πώς θα νιώθατε αν μπαίνατε στο σπίτι σας και βλέπατε να σας περιμένει ένα τεράστιο φίδι;

Αυτό ακριβώς συνέβη στους ενοίκους μιας μονοκατοικίας που αντιλήφθηκαν ότι ένας μεγάλος λαφιάτης είχε μπει στην καμινάδα του τζακιού! Δεν είναι δηλητηριώδες και είναιπολύ… φιλικό και κοινωνικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι το πιο συχνά εμφανιζόμενο φίδι στη χώρα! Οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα για να το διώξουν, αλλά εκείνο δεν έλεγε να κουνήσει! Κι εκεί που σκέφτονταν ακόμη και να εγκαταλείψουν το σπίτι, ένας «ειδικός» βρήκε τη λύση: ανέβηκε στην καμινάδα και έριξε ζεστό νερό με κουβάδες!

Σε άλλη περίπτωση, οι ιδιοκτήτες σπιτιού έλειπαν επί είκοσι ημέρες και όταν επέστρεψαν το βρήκαν γεμάτο κουτσουλιές και τους τοίχους γεμάτους λεκέδες από αίμα! Οι άνθρωποι έπαθαν σοκ, ώσπου να καταλάβουν ότι ήταν πουλιά που είχαν μπει από την καμινάδα και τραυματίστηκαν φτεροκοπώντας απελπισμένα καθώς έψαχναν το δρόμο για να φύγουν!
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick