twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Ιουλίου 2009

"Ροζ" συμπλοκή στις φυλακές Αλικαρνασσού!


Ακόμη και οι καταξιωμένοι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ θα ζήλευαν τις σκηνές που διαδραματίζονται στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού Κρήτης, που τις τελευταίες ημέρες απασχολούν τη δημοσιότητα.

Μετά το επεισόδιο με τον αρχιφύλακα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα καθώς φέρεται να τον «γνώριζε» ο Παναγιώτης Βλαστός, προχθές στα κελιά στήθηκε νέο σκηνικό, αυτή τη φορά με «ροζ» αποχρώσεις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Τόλμη», σε άγρια συμπλοκή κατέληξαν τα… ερωτικά πειράγματα και έπειτα η απόπειρα ενός κρατουμένου να βιάσει έναν συγκρατούμενό του.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το πρωί του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο «παθιασμένος» κρατούμενος άρχισε να προκαλεί τον έτερο τρόφιμο, χωρίς ο δεύτερος να ανταποκρίνεται. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο πρώτος να επιτεθεί στον δεύτερο προσπαθώντας να τον βιάσει, ανεπιτυχώς.

Μετά από λίγη ώρα οι δύο κρατούμενοι βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά κρατώντας σπασμένα μπουκάλια και χρησιμοποιώντας τα για να μαχαιρώσει ο ένας τον άλλο. Πριν προλάβουν να τους αντιληφθούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο παραλίγο βιαστής κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα στον συγκρατούμενό του, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως οι φύλακες, που κατάλαβαν ότι κάτι συνέβη, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της φυλακής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα κανόνισαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Εκεί ο κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, εξιστόρησε και τα όσα έγιναν εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, εξαιτίας των οποίων ο ίδιος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοιου είδους περιστατικά στις φυλακές είναι πολύ συχνά, αλλά δεν γίνονται γνωστά καθώς επικρατεί ο νόμος της σιωπής.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick