twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουλίου 2009

Νάντια Σερλίδου - Η εντυπωσιακή πορεία της στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης

«Αδυναμίες μου είναι η Jose Cuervo, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και το άγριο σεξ». Η ατάκα αυτή (αδημοσίευτη, από την παρθενική της συνέντευξη που έδωσε στο Nitro) μοιάζει μη συμβατή με το cv ενός ανερχόμενου μοντέλου, που περιλαμβάνει ήδη εντιτόριαλ στην ιταλική Vogue, στο ολλανδικό Elle, στο ισπανικό Marie Claire, διαφημιστικές καμπάνιες της Paul and Joe και του Hermès, cameo στην ταινία για τη ζωή της Coco Chanel που έκλεισε τις φετινές Κάννες και συμβόλαιο με το παριζιάνικο πρακτορείο μοντέλων Viva Paris (απ’ όπου αποχώρησε πρόσφατα γιατί δεν ήθελε, όπως μάθαμε, να της κόψουν ξανά αγορίστικα τα μαλλιά της).



Μέσα Ιουνίου του 2005 και η ζέστη στα όρια του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής είναι ήδη αποπνικτική. Ο d.j. Akis μαζί με τη Νάντια, τη Γιώτα, και την Μπούκλα μπαίνει φουριόζος στο ιστορικό κλαμπ Roxy στην Ασπροβάλτα. Το πακέτο deal (d.j.+3 μπαργούμαν) έχει ήδη κλειστεί για τη σεζόν με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Φιλίππου (τον οποίο ίσως ξέρεις ως τον ντυμένο τσολιά-επικεφαλής των φανατικών φιλάθλων της εθνικής μπάσκετ, των περιβόητων Πελαργών). Πολύ γρήγορα τα πλήθη αρχίζουν να συρρέουν για να πιουν σφηνάκια από τα χέρια της 16άχρονης (είπε ψέματα για την ηλικία της για να πάρει τη δουλειά) από τον Εύοσμο, που επέλεξε να σταματήσει το σχολείο στην Α΄ Λυκείου για να βοηθήσει την εργαζόμενη ως σερβιτόρα μητέρα της. Ένα αδιαμόρφωτο ακόμη καγκουρο-γυριστράκι («Γύριζα από μικρή. Ήμουν λίγο αλητάκι, λίγο κοπανατζού, λίγο τσογλανάκι και λίγο καγκουράκι. Ξέρεις, αυτό το τρεντίστικο, το βλαμμένο, που το βλέπω τώρα και λέω “Παναγία μου”. Με το ροζ βαμμένο μαλλί και το κόλλημα με τα μηχανάκια») που σιχαινόταν το διάβασμα («Δεν έχω διαβάσει βιβλίο ποτέ στη ζωή μου. Το θεωρώ πολύ βαρετό, στην πρώτη σελίδα κοιμάμαι») και λάτρευε τη νύχτα («Με τραβάει. Ακόμη κι αν δε δουλεύω μια νύχτα, θα πάω στο μπαρ και θα κάνω την μπαργούμαν για χαβαλέ»).

Δύο χρόνια μετά το βάπτισμα στα μπαρ, είναι η χρονιά του Eurοbasket, και της πρώτης γυμνής φωτογράφισης. Και μετά, τα ξένα. Χωρίς καν να ξέρει σχεδόν καθόλου αγγλικά ή να γουστάρει ιδιαίτερα αυτό που της συμβαίνει. Όμως άδραξε την ευκαιρία. Έπεσε με τα μούτρα. Όπως έχει συνηθίσει να κάνει μέχρι τώρα. Και βρέθηκε μέσα σε διάστημα μηνών στο ίδιο παριζιάνικο πρακτορείο με την Έιγκνες Ντέιν και τη Νατάλια Βοντιάνοβα, να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο διαμέρισμα της στο Παρίσι και στο Τόκιο. Όμως οι δικοί της άνθρωποι επιμένουν ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου. Πέρα από το γεγονός ότι τα αγγλικά της έχουν βελτιωθεί θεαματικά, δεν αποχωρίζεται ποτέ το Dell λάπτοπ της, που το χρησιμοποιεί κυρίως για να επικοινωνεί μέσω msn με την Ελλάδα, και έχει απορρίψει πλήρως τα μπουζούκια και τα κλαμπ υπέρ ενός πιο ροκ σάουντρακ.



Διάβασε την εντυπωσιακή πορεία της Νάντιας από την Ασπροβάλτα στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι -και μάθε τί κάνει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στο Nitro που κυκλοφορεί.

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick