twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιουλίου 2009

Για δολοφονία του αδελφού της μιλά και η Λατόγια Τζάκσον

«Πιστεύω ότι ο Μάικλ δολοφονήθηκε. Το ήξερα από την πρώτη στιγμή. Δεν αναμιγνύεται μόνο ένας άνθρωπος, ήταν συνωμοσία πολλών» είπε η Λατόγια Τζάκσον και πρόσθεσε ότι «δεν θα προλάβαινε να ξεκινήσει την περιοδεία του στο Λονδίνο. Άξιζε περισσότερα νεκρός παρά ζωντανός». Όπως υποστηρίζει, μια ομάδα ανθρώπων συνωμότησαν να του δώσουν φάρμακα, για να τον έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Στο Λος Άντζελες συνεχίζονται οι ανακρίσεις γιατρών, για να βρεθούν τα αίτια του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον. Βρετανική εφημερίδα μάλιστα αποκαλύπτει, ότι στο σώμα του βρέθηκε θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών και ισχυρών παυσίπονων. Ακόμη, η Λατόγια Τζάκσον υποστηρίζει, ότι έλειπαν πολλά κοσμήματα αλλά και χρήματα από το σπίτι του μετά τον θάνατό του. Την ίδια ώρα, φήμες θέλουν να έχει συμφωνήσει η 80χρονη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον με την πρώην σύζυγο του Ντέμπι Ρόου, προκειμένου να κρατήσουν τα τρία παιδιά του «βασιλιά» της ποπ μακριά από τον παππού τους Τζο Τζάκσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση των παιδιών του. Η ακροαματική διαδικασία για την επιμέλεια των τριών παιδιών του αναβλήθηκε για τις 20 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, στη γενέτειρα του Μάικλ Τζάκσον στο Γκάρι της Ιντιάνα διοργάνωσαν συναυλία για να τιμήσουν την μνήμη του. Σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους ο πατέρας του, αλλά και ο στενός οικογενειακός φίλος Τζέσε Τσάκσον, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους μήνυμα.
ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick