twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Ιουλίου 2009

Ξέχασε να καταθέσει το τυχερό δελτίο!


Άτυχοι ήταν τελικά οι τυχεροί του παιχνιδιού Superenalotto της Ιταλίας. Πέτυχαν τους τυχερούς αριθμούς αλλά ο πράκτορας ξέχασε να παίξει το δελτίο!

Δεκαπέντε κάτοικοι της Βίλα Μπονέλι (μέση αστική περιοχή της ιταλικής πρωτεύουσας), ήταν βέβαιοι πως κατάφεραν να πετύχουν τον τυχερό συνδυασμό "5 + 1 αριθμών" του Superenalotto, που θα τους εξασφάλιζε συνολικό ποσό δύο εκατομμυρίων τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Όταν, όμως, πήγαν να εισπράξουν το τυχερό ποσό (ενενήντα χιλιάδες ευρώ έκαστος), ανακάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ξέχασε να παίξει το δελτίο που του είχαν παραδώσει.

Ο πρώτος εκ των άτυχων Ιταλών, κατάλαβε ότι μπορεί να είχε συμβεί κάτι περίεργο, όταν τα τηλεοπτικά κανάλια ανακοίνωσαν πως το μόνο τυχερό "5+1" παίχτηκε στην περιφέρεια του Τορίνο, χωρίς να αναφέρουν τίποτα για τη Ρώμη.

O υπεύθυνος του πρακτορείου είχε υπογράψει και σφραγίσει κανονικά το δελτίο, αλλά ξέχασε να βάλει τους συγκεκριμένους αριθμούς, στο σύστημα που στέλνει όλα τα στοιχεία στον κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κάποιοι από τους "παρ' ολίγο νικητές", το φιλοσόφησαν και παραδέχθηκαν ότι "τα λάθη, και στον ευαίσθητο οικονομικό τομέα, είναι ανθρώπινα". Άλλοι, όμως, έφτασαν να δηλώσουν στον ιταλικό Τύπο ότι "μπορεί και να πρόκειται για απάτη, για πονηρό τέχνασμα του ιδιοκτήτη του πρακτορείου. Δεν αποκλείεται να εισέπραττε χρήματα για συστήματα που κρατούσε στο συρτάρι".

Ένας εκ των δεκαπέντε απογοητευμένων, μάλιστα, απευθύνθηκε σε δικηγόρο, και ζητά αποζημίωση πενήντα χιλιάδες ευρώ.

Και να σκεφθεί κανείς, ότι η πολυμελής παρέα, την Κυριακή το βράδυ, για να γιορτάσει την ανύπαρκτη αυτή νίκη, είχε διαλέξει και ακριβό εστιατόριο, σε παραθαλάσσια περιοχή της Ρώμης, με αποκλειστικό μενού, ψάρι και όστρακα..
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick