twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Ιουλίου 2009

Άδειασε η Αθήνα...


Με κάθε μέσο, εκμεταλλευόμενοι και τον καλό καιρό, οι εκδρομείς του Αύγουστου εγκαταλείπουν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά από όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν 34 δρομολόγια, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια. Σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες, αλλά και το Λιμεναρχείο και φέτος οι περισσότεροι από τους εκδρομείς έχουν προορισμό τους τα νησιά των Κυκλάδων

Σύμφωνα με ναυτιλιακούς πράκτορες, έχουν εξαντληθεί τα φθηνά εισιτήρια, ενώ δυσεύρετες είναι και οι θέσεις για τα αυτοκίνητα.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στα αεροδρόμια, όπου παρατηρούνται και μικρές καθυστερήσεις στην εκτέλεση τωνδρομολογίων.

Επίσης, ουρά περίπου μισού χιλιομέτρου σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στα διόδια της Ελευσίνας, στην Αθηνών Κορίνθου, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός. Έως τις 9 το βράδυ θα ισχύει η απαγόρευση για τα φορτηγά στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών.

Η Τροχαία έχει αυξήσει την παρουσία της κατά μήκος των βασικών εθνικών οδικών δικτύων.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί, καθώς συνεχίζονται τα έργα στην Αθηνών – Λαμίας, όπου η κυκλοφορία γίνεται από δύο λωρίδες στο ύψος του Καπανδριτίου και της Θήβας, αλλά και στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται από μία λωρίδα.

Σύμμαχος των αδειούχων θα είναι κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών και ο καιρός, αφού σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα ανέβει και οι άνεμοι που έπνεαν τις τελευταίες ημέρες θα εξασθενήσουν.


EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick