twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουλίου 2009

Απολογείται από το πρωΐ ο Σκαρπέλης

Ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τα μαύρα ταμεία της Siemens, αναμένεται να απολογηθεί την Κυριακή ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρπέλης.

Το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ είχε αποφυλακιστεί την περασμένη Τρίτη βάσει βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα, μετά την έκδοση νέου εντάλματος από τον ειδικό ανακριτή.Ωστόσο, λόγω αδιαθεσίας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.Την Παρασκευή ο Σκαρπέλης οδηγήθηκε και πάλι ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι, αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ενώπιόν του την Κυριακή.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε κρίνει άκυρη την απολογία που έδωσε στις 3 Ιουνίου, καθώς και το ένταλμα προσωρινής κράτησης που είχε εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση της τυπικής απολογίας που είχε δώσει και διέταξε την επανάληψη της λήψης απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick