twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουλίου 2009

Πάει για Ομπίνα ο Ολυμπιακός


Νέο όνομα προέκυψε για την επίθεση του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για το Νιγηριανό άσο της Ίντερ, Βίκτορ Ομπίνα ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Μετά το δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ότι ο 22χρονος άσος είναι στο δρόμο προς την Αθήνα, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον τεχνικό διευθυντή της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα για επαφές με τον Ολυμπιακό. Δείτε στο gazzetta.gr τον Ομπίνα σε δράση.

Η ιταλική εφημερίδα στο χθεσινό της φύλλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ομπίνα πάει στην Αθήνα. Ο Βεζούβιος μπορεί να περιμένει μιας και ο Βίκτορ προτιμά να πάει στην Ελλάδα. Ο παίκτης της Ίντερ δεν συμφώνησε με τη Νάπολι εξαιτίας μιας διαφοράς αναφορικά με την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του και κλείνει το μάτι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό».

Λίγες ώρες αργότερα ο ήρθε η επιβεβαίωση της παραπάνω είδησης από τον τεχνικό διευθυντή της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκο, ο οποίος μίλησε στον «Πρωταθλητή» για τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Ναι είναι αλήθεια ότι υπάρχει επαφή με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Βίκτορ Ομπίνα. Δεν μιλάμε απευθείας με την ελληνική ομάδασε επίσημο επίπεδο. Όλα γίνονται μέσω ενός γραφείου μάνατζερ», τόνισε αρχικά ο Ιταλός.

Για να γίνει στη συνέχεια πιο αποκαλυπτικός λέγοντας τα εξής: «Πριν από δύο μέρες ενημερωθήκαμε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε πληροφορίες για το κόστος της μεταγραφής αλλά και δανεισμού με οψιόν αγοράς. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε το ενδεχόμενο παραχώρησής του, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή μας. Ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση μέχρι τώρα. Υπάρχουν οι πρώτες επαφές και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν».

Τέλος ο Μπράνκα συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ξέρουμε. Βρισκόμαστε σε επαφές και με άλλους συλλόγους. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που θέλει τον Ομπίνα». Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Νιγηριανό επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί οι Μαρσέιγ, Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν από τη Γαλλία και οι Τότεναμ, Γουέστ Χαμ από την Αγγλία.

Η τιμή του 22χρονου Νιγηριανού άσου, κυμαίνεται κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2012 με την Ίντερ. Το 2005 αποκτήθηκε από την Κιέβο σε συνεργασία με την Ίντερ και στην πρώτη του χρονιά στο Καμπιονάτο πέτυχε 6 γκολ σε 26 ματς. Την επόμενη σεζόν σε 24 συμμετοχές σημείωσε 5 γκολ και την τελευταία του με την φανέλα της Κιέβο είχε 8 γκολ σε 32 ματς. Οι εμφανίσεις του κίνησαν το ενδιαφέρον της Ίντερ, η οποία τον πήρε με συνοπτικές διαδικασίες στο Μιλάνο.

Στην Ίντερ ο Ζοζέ Μουρίνιο τον χρησιμοποίησε μόλις σε 9 αγώνες όπου σημείωσε ένα τέρμα και πριν από μερικές μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός του ζήτησε να βρει ομάδα. Με την εθνική Νιγηρίας μετράει ήδη 20 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 7 φορές.
gazetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick