twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουλίου 2009

Απίστευτο - Ποδοσφαιριστής σκότωσε οπαδό!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ποδοσφαιριστής στην Κολομβία σκότωσε οπαδό. Ο Χαβιέ Φλόρες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 27χρονο ηλεκτρολόγο στα περίχωρα της πόλης Μπαρανκίγια της Κολομβίας,100 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Μπογκοτά.

Ο ποδοσφαιριστής κατευθυνόταν οδικώς στο σπίτι του και όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ, κάποιοι οπαδοί τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τον κοροϊδεύουν για την ήττα της ομάδας του, της Ατλέτικο Τζούνιορ από την Όνσε Κάλδας, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του τίτλου και του «εισιτηρίου» για το Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης σεζόν.

Πως αντέδρασε ο Φλόρες; Βγήκε από το αυτοκίνητο του και πυροβολήσε κατά της συγκεκριμένης μερίδας ατόμων και σκότωσε τον 27χρονο. Ο ποδοσφαιριστής άφησε το όχημα του στην άκρη του δρόμου, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick