twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Ιουλίου 2009

Live : Σπάρτα Πράγας - Παναθηναϊκός 2-0 (Α' Ημίχρονο)


Τη Σπάρτα Πράγας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο «Τζενεράλι Αρίνα» στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 2-0 προηγούνται οι Τσέχοι με τα γκολ των Χόλεντα (26΄) και Βάτσεκ (31΄).


45΄+3 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

42' Μακρινό σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Μπλάζεκ.

32΄ Ο Σισέ αστόχησε απ' την άσπρη βούλα και έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ.
32΄ Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

31΄ ΓΚΟΛ για τη Σπάρτα 2-0. Ο Ζέμαν με κεφαλιά γύρισε στον αμαρκάριστο Βάτσεκ και εκείνος με όλη του την άνεση έκανε με σουτ το 2-0.

27΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από λάθος της άμυνας ο Σισέ βγήκε απέναντι απ' τον Μπλάζεκ, τον πέρασε ανοίγοντας αρκετά τη μπάλα στα πλάγια, έκανε το πλασέ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ρέπκα με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

26΄ ΓΚΟΛ για την Σπάρτα 1-0. Ο Κούσνιρ έβγαλε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Χόλεντα πήδηξε πιο ψηλά απ' τον Βύντρα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

23΄ Κίτρινη κάρτα στον Ρέπκα.

22΄ Γυριστό σουτ του Σαλπιγγίδη έξω απ' την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

15΄ Ο Ζόφτσακ εκτέλεσε έξυπνηα συρτά το φάουλ για τον Ζέμαν, όμως αυτός δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε.

14΄ Πάνω κάτω η μπάλα χωρίς άλλη φάση πέραν της ευκαιρίας του Καραγκούνη.

6΄ Ωραίο σουτ του Καραγκούνή έξω απ' την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπλάζεκ.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

20:30: Λίγοι οπαδοί βρίσκονται στο γήπεδο, ανάμεσά τους περίπου 60 του «τριφυλλιού».

20:21: Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά των Τσέχων να πατήσουν το χορτάρι του «Τζενεράλι Αρίνα».

20:20: Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σπάρτα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την καθιερωμένη προθέρμανση.

20:00 Λιγοστοί οπαδοί έχουν μπει στις εξέδρες του γηπέδου. Περίπου 150 φίλοι της Σπάρτα βρίσκονται μέσα, ενώ του Παναθηναϊκού υπολογίζονται στους 40 με 50.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γιόζεφ Χόβανετς): Μπλάζεκ, Χολέντα, Πάμιτς, Ρέπκα, Χούμπνικ, Κούζνιρ, Χούσεκ, Βάτσεκ, Ζόφτσακ, Ζέμαν, Βίλφριντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπίερσμιρ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης, Σισέ, Σαλπιγγίδης.

ΓΗΠΕΔΟ: Τζενεράλι Αρίνα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick