twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Ιουλίου 2009

Την Τρίτη η Κηδεία του Michael Jackson και το μυστήριο με τα παιδιά


Την Τρίτη θα τελεστεί, τελικά, η νεκρώσιμος ακολουθία του Michael Jackson, όπως αποκάλυψε, πριν από λίγη ώρα η το αμερικανικό δίκτυο Skynews.

H τελετή θα λάβει χώρα στις 10:00, το πρωί, ενώ το Staples Centre, του Los Angeles είναι ο χώρος που επελέγη για να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Eξάλλου, το δημοσίευμα που μετέδωσε την Τρίτη, το CNN, σύμφωνα με το οποίο η οικογένεια του Michael Jackson σχεδίαζε να οργανώσει δημόσια τελετή, στη μνήμη του μεγάλου star, με το οποίο η οικογένεια του Michael Jackson σχεδίαζε να οργανώσει δημόσια τελετή, στη μνήμη του μεγάλου star, στη Neverland, στην California, είχαν διαψεύσει νωρίτερα τα συγγενικά του πρόσωπα.

«Η οικογένεια Jackson ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα υπάρξει δημόσια ή ιδιωτική έκθεση της σορού του Michael Jackson στη Neverland", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Sunshine, Sachs & Associates, κατ΄εντολή της οικογένειας του βασιλιά της pop.

«Τα σχέδια τα σχετικά με μια δημόσια τελετή για τον Μάικλ Τζάκσον συζητούνται και θα τα ανακοινώσουμε σύντομα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολο και πιο θολό γίνεται το τοπίο αναφορικά με τους πραγματικούς γονείς των παιδιών του Τζάκσον αφού, όπως όλα δείχνουν, ούτε εκείνος, ούτε και η Ντέμπι Ρόου είναι οι βιολογικοί γονείς τους. Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η Ντέμπι Ρόου υπήρξε στην πραγματικότητα παρένθετη μητέρα για τον 12χρονο Πρινς Μάικλ και την 11χρονη Πάρις καθώς η σύλληψή τους έγινε με εξωσωματική γονιμοποίηση, χωρίς τη χρήση των δικών της ωαρίων και του σπέρματος του Τζάκσον. Η αποκάλυψη αυτή εξηγεί -εν μέρει- και την παράξενη στάση που κρατάει η Ρόου απέναντι στο θέμα της κηδεμονίας των παιδιών του.

Τα τελευταία αυτά νέα πάντως δείχνουν ότι η πραγματική ταυτότητα των γονιών των τριών παιδιών του ίσως να μην αποκαλυφθεί ποτέ αφού αν τελικά το σπέρμα και τα ωάρια που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από δότες, τα ονόματά τους δεν θα έχουν γνωστοποιηθεί ούτε καν στον Μάικλ. Την ίδια στιγμή, το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly» αναφέρει ακόμη μία εικασία σχετικά με την πατρότητα των παιδιών, δημοσιεύοντας ότι ο Αρνολντ Κλάιν, ο δερματολόγος του Τζάκσον και πρώην εργοδότης της Ντέμπι Ρόου είναι ο πραγματικός πατέρας των δύο μεγαλύτερων εξ αυτών. Ο ίδιος ο Κλάιν αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα δημοσιεύματα και τους ισχυρισμούς αυτούς επικαλούμενος το ιατρικό απόρρητο, όμως το περιοδικό παραθέτει δηλώσεις ατόμων από το στενό περιβάλλον του Τζάκσον που αναφέρουν με σιγουριά ότι ο Κλάιν είναι ο πατέρας. «Η Ντέμπι και ο γιατρός υπέγραψαν ένα συμφωνητικό που έλεγε ότι δεν θα αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια» αναφέρει το δημοσίευμα.


Φάρμακο που φέρνει ανακοπή βρέθηκε στο σπίτι του Τζάκσον

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια του θανάτου του Τζάκσον. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση TMZ.com αναφέρεται ότι στο σπίτι του «βασιλιά της ποπ» βρέθηκε, μεταξύ άλλων, έένα πολύ ισχυρό φάρμακο, το Propofol, που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό σε χειρουργικές επεμβάσεις. Ιατρικές πηγές υποστηρίζουν ότι δεν είναι κατανοητό πώς ένα τέτοιο φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιείται κατ' οίκον, δεδομένου ότι μία από τις βασικές του παρενέργειες είναι η ανακοπή, εφόσον ληφθεί σε συνδυασμό με αναλγητικά φάρμακα. Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν μάλιστα ότι υπό προϋποθέσεις το Propofol είναι τόσο δυνατό, που μπορεί ακόμη και από μόνο του να προκαλέσει καρδιακή ανακοπή.

Τον εθισμό του Τζάκσον στα επικίνδυνα φάρμακα επιβεβαιώνει και η πρώην διατροφολόγος του, Σέριλιν Λι, η οποία δήλωσε στο CNN ότι ο τραγουδιστής την είχε πιέσει μια μέρα να του χορηγήσει το φάρμακο Diprivan, που είναι αντίστοιχο του Propofol, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί. Ενα τηλεφώνημα που δέχτηκε τέσσερις μέρες πριν από το θάνατο του Τζάκσον -και ενώ δεν δούλευε πια για εκείνον από τον Μάρτιο- την έκανε να φοβηθεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε προμηθευτεί το Diprivan από άλλη πηγή. «Με πήραν κάποιοι από το προσωπικό του και μου είπαν ότι ο Μάικλ ήθελε να με δει το συντομότερο. Ρώτησα τι συνέβαινε και τότε άκουσα από μέσα τον Μάικλ να λέει ότι η μια πλευρά του σώματός του έκαιγε και η άλλη ήταν παγωμένη. Τους είπα να τον πάνε στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό» είπε η Λι.

Σύμφωνα πάντως με τον πρώην μάνατζέρ του Ντίτερ Βίσνερ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Τζάκσον από το 1996 έως το 2003, ο εθισμός του τραγουδιστή στα παυσίπονα τον είχε αποδυναμώσει τόσο, που κάποιες φορές δεν μπορούσε να σηκώσει το πιρούνι μέχρι το στόμα του. Ο 59χρονος μάνατζερ αποκάλυψε επίσης ότι ο Τζάκσον έκλαιγε συχνά, επειδή πίστευε ότι δεν τον αγαπούσε κανείς, απέλυε το προσωπικό που αρνούταν να τον τροφοδοτήσει με τα φάρμακα που ζητούσε, ήταν πεπεισμένος ότι τα χάπια τον έκαναν καλύτερο στη δουλειά του και ζούσε με το φόβο ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες θα έκαναν έφοδο στο σπίτι του. Από αύριο και μέχρι την Κυριακή που θα γίνει η κηδεία του, σε στενό οικογενειακό κύκλο, η σορός του θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο ράντσο της Neverland.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick