twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουλίου 2009

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον Michael Jackson...


Απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων που ακολούθησαν τον τραγικό θάνατο του Μάικλ Τζάκσον αναμένονται την επόμενη εβδομάδα όταν και θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο πτώμα του βασιλιά της ποπ. Τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του και ειδικότερα στο μυστήριο για τα φάρμακα που έπαιρνε ο Μάικλ Τζάκσον πριν το θάνατό του στις 25 Ιουνίου.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Λος Άτζελες η νέα καθυστέρηση οφείλεται στο ότι η Υπηρεσία ζήτησε από τον Λόρενς Κόπλιν, έναν από τους πλαστικούς χειρουργούς του Τζάκσον, να παραδώσει τους ιατρικούς φακέλους του. Την Τρίτη, η αστυνομία του Λος Άντζελες και ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Κόλιν Μάρεϊ, τελευταίου γιατρού του Τζάκσον. Ο Μάρεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο των ερευνών μετά την ανακάλυψη από την αστυνομία στο σπίτι του τραγουδιστή φιάλες Propofol, ένα ιδιαίτερα δυνατό αναισθητικό που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick