twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουλίου 2009

Συνελήφθη μουσουμάνος κατάσκοπος στη Θράκη


Ειδικές αποστολές» φαίνεται ότι εκτελούσε 30χρονος Μουσουλμάνος, που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στη Σαμοθράκη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας και της ΕΥΠομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», ο συλληφθείς, που κατάγεται από το χωριό Δέρειο και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη, είναι επαγγελματίας φωτογράφος και είχε στην κατοχή του 600 φωτογραφίες στρατηγικών σημείων, εκ των οποίων οι 400 κρίνονται ως πολύ σοβαρές.

Ο 30χρονος φέρεται να φωτογράφιζε κυρίως στρατιωτικές εγκαταστάσεις και να παραδίδει τις φωτογραφίες σε δύο Τούρκους που, όπως είπε, δεν γνώριζε!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συλληφθείς είχε κάνει μέχρι σήμερα 8 αποστολές, όπου τραβούσε έως και 300 φωτογραφίες και πληρωνόταν με 500 ευρώ για κάθε αποστολή.Ο 30χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, όπου αναμένεται να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick