twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Αυγούστου 2009

Λύθηκε υπόθεση απαγωγής 18 χρόνια μετά!


Μία γυναίκα, η οποία είχε απαχθεί το 1991, όταν ήταν μόλις 11 χρόνων, εμφανίστηκε χθες σε αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνιας, καταγγέλλοντας το ζευγάρι των απαγωγέων της.

Η Jaycee Dugard αγνοείτο από τις 10 Ιουνίου του 1991, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο South Lake Tahoe.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν. Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα υποστηρίζει ότι, η 29χρονη πλέον Jaycee, αναγνωρίστηκε όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από το ζευγάρι που κατηγορείται ότι την απήγαγε.


Η εφημερίδα επικαλούμενη αστυνομικούς κύκλους αναφέρει ότι ο 58χρονος Phillip Garrido, και η 55χρονη Nancy Garrido, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Κόνκορντ μαζί με την απαχθείσα Jaycee για να ζητήσουν κάποιες πληροφορίες, αλλά για κακή τους τύχη κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Ο Phillip Garrido, «φακελωμένος» για σεξουαλικά αδικήματα, συνελήφθη ως ύποπτος απαγω γής, βιασμού και ασελγών πράξεων σε ανήλικο. Ενώ η Nancy Garrido συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργιας και της απαγωγής.
ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick