twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Αυγούστου 2009

Περίμενε την συντέλεια του κόσμου...ολόγυμνος!

«Ερχεται η συντέλεια του κόσμου. Ελάτε μαζί μου!» φώναξε και πήδηξε ολόγυμνος μέσα στη θάλασσα!

Αυτόπτες μάρτυρες ενός κωμικοτραγικού περιστατικού έγιναν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης όσοι έτυχε να απολαμβάνουν τον καφέ τους σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, στην περιοχή της Βούλας, όταν ένας 43χρονος, ψηλόλιγνος, μελαχρινός άντρας άρχισε να παραληρεί πως είναι... μέγας προφήτης και στη συνέχεια τρέχοντας προς τη θάλασσα πέταξε ένα-ένα όλα του τα ρούχα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

«Επινε πολύ ήρεμος καφέ με μια φίλη του. Υστερα από αρκετή ώρα η κυρία που καθόταν μαζί του έφυγε και μας είπε να φωνάξουμε την αστυνομία, αν τυχόν ο κύριος προκαλούσε κάποιο πρόβλημα» λέει ένας από τους υπαλλήλους του καταστήματος και περιγράφει:
«Οταν πήγα κοντά του να πληρωθώ, άρχισε να μου μιλάει για το σύμπαν, τα αστέρια και τη Δευτέρα Παρουσία. Μάλιστα με κάλεσε να πάω μαζί του. Αφού πλήρωσε, σηκώθηκε απότομα και άρχισε να τρέχει προς τη θάλασσα φωνάζοντας πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Μέχρι να καταλάβουμε τι γινόταν πήδηξε μέσα στο νερό ολόγυμνος». Οσοι ήταν παρόντες έμειναν να κοιτούν αποσβολωμένοι, μέχρι που κάποιος τηλεφώνησε για βοήθεια.

Στην περιοχή έσπευσαν άντρες του Λιμεναρχείου Γλυφάδας προκειμένου να διαπιστώσουν περί τίνος επρόκειτο και αμέσως κάλεσαν ενισχύσεις. Δύο σκάφη του λιμενικού και ένα μικρότερο ιδιώτη προσπάθησαν να πλησιάσουν τον 43χρονο για να τον πείσουν να βγει στη στεριά, αλλά εις μάτην. Οι ώρες περνούσαν και το σκοτάδι δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ο 43χρονος άντρας που κολυμπούσε ψέλνοντας ύμνους είχε συμπληρώσει ήδη τέσσερις ώρες μέσα στο νερό.

Γύρω στις έντεκα το βράδυ ο επικεφαλής της επιχείρησης που στήθηκε για να βγάλουν από τη θάλασσα σώο και αβλαβή τον ολόγυμνο... προφήτη κάλεσε και άντρα του Σώματος Βατραχανθρώπων, ο οποίος βούτηξε και με περίσσεια επιδεξιότητα άρπαξε και ανέβασε τον μυστηριώδη κολυμβητή στο σκάφος, όπου τον τύλιξαν με μια πετσέτα. Στο μεταξύ, ο ψηλόλιγνος... σωτήρας προσπάθησε να βουτήξει ξανά στη θάλασσα φωνάζοντας πως εκεί βρίσκεται η λύτρωση.

Οι λιμενικοί επικοινώνησαν με τον αδελφό του άντρα, αλλά εκείνος αρνήθηκε να πάει να τον παραλάβει λέγοντας πως είναι μια συνηθισμένη κατάσταση. Τελικά κλήθηκε ασθενοφόρο και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick