twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Αυγούστου 2009

Στις 30 Οκτωβρίου η ταινία με την τελευταία συναυλία του Michael Jackson

«This is it»! Η τελευταία συναυλία του πρόωρα χαμένου «βασιλιά της pop» έγινε ταινία και από τις 30 Οκτωβρίου ντεμπουτάρει στις αίθουσες. Η Sony Pictures Entertainment και η Sony Music Entertainment φέρνουν στους κινηματογράφους το «This is it» που περιλαμβάνει σκηνές από τις τελευταίες πρόβες και τα παρασκήνια του ύστατου show του Μάικλ Τζάκσον.

Η παραγωγή του project έχει την πλήρη στήριξη του ιδρύματος που φέρει το όνομα του Τζάκσον. Βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες πρόβας και behind-the-scenes υλικού, που αποτυπώθηκε ψηφιακά (ως γνωστόν, ο θρυλικός σταρ προετοιμαζόταν για μια σειρά συναυλιών που θα έδινε φέτος στο Λονδίνο)... Η ταινία ουσιαστικά αποτελεί ρετροσπεκτίβα της απίστευτης πορείας του στη μουσική. Θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με μερικούς από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση έγινε πρόσφατα από τον Μάικλ Λίντον, πρόεδρο και CEO της Sony Pictures Entertainment, την Εϊμι Πάσκαλ, αντιπρόεδρο των στούντιο της εταιρείας, τον Ρολφ Σμιντ-Χολτζ, CEO της Sony Music Entertainment και τονΡομπ Στρίνγκερ, πρόεδρο της Columbia / Epic Label Group. Τα έσοδα από την απήχηση του έργου στο box-office θα κατατεθούν στο Michael Jackson Family Trust που, σύμφωνα με τη διαθήκη του «βασιλιά της pop», θα εισπράττει και θα διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία.

Οι περισσότερες σκηνές της ταινίας μαγνητοσκοπήθηκαν τον Ιούνιο στο Staples Center του Λος Αντζελες και στο The Forum, στο Ινγκλγουντ της Καλιφόρνιας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Τζάκσον για μια σειρά πενήντα συναυλιών που επρόκειτο να δώσει στην Ο2 Arena του Λονδίνου, με τον τίτλο «This is it». Η κινηματογραφική έξοδος της ταινίας θα γίνει σε Ελλάδα και Αμερική παράλληλα. Τη διανομή ανέλαβε η Audio Visual Enterprises για λογαριασμό της Sony Pictures Releasing International.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick