twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Αυγούστου 2009

Αποκαλύψεις για την εισβολή στην Κύπρο


Το ασύρματο μήνυμα προς τα τουρκικά πλοία να αποπλεύσουν προς την Κύπρο για την εισβολή του 1974, έδωσε ο σημερινός αρχηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, την πληροφορία φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος ο Τούρκος στρατηγός σε δεξίωση, που έγινε χθες βράδυ στην Άγκυρα, για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Ιλκέρ Μπασμπούγ αποκάλυψε πως ο ίδιος, ως υπολογαχός τότε στην ταξιαρχία των καταδρομών του στρατού ξηράς, ενήργησε κατά την περίοδο της τουρκικής εισβολής.

Ο στρατηγός Μπασμπούγ, αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, έδωσε πληροφορίες και για τα αρχεία της τουρκικής εισβολής καθώς και για το τουρκικό πολεμικό πλοίο «Κοτζιάτεπε», το οποίο βυθίστηκε πριν από την απόβαση στην Κύπρο. Ο κ. Μπασμπούγ είπε ότι υπήρξε «ηλεκτρονική παραπλάνηση».
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick