twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Αυγούστου 2009

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες του Michael Jackson


Την ώρα που τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση Τζάκσον, με το δικαστήριο να δίνει την οριστική κηδεμονία των παιδιών του «βασιλιά της ποπ» στη μητέρα του, Κάθριν και τη Ντέμπι Ρόου να διατηρεί μόνο το δικαίωμα να τα επισκέπτεται, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες του μεγάλου σταρ. Οσα έγιναν στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον το μεσημέρι της 25ης Ιουνίου περιγράφει η προσωπική σεφ του τραγουδιστή. Η Κάι Τσέις αποκάλυψε πως το πρώτο στοιχείο που την έκανε να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν ότι ο γιατρός του Τζάκσον δεν κατέβηκε στην κουζίνα, όπως έκανε κάθε πρωί για να πάρει τους χυμούς και τα δημητριακά που πήγαινε στον τραγουδιστή για πρωινό.

Η επαγγελματίας σεφ που είχε προσληφθεί από τον Τζάκσον για να ετοιμάζει υγιεινά γεύματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τα παιδιά του, μιλώντας στο πρακτορείο Associated Press, είπε ότι ο δρ Κόνραντ Μάρεϊ έφτανε κάθε πρωί στις 9.00 με 9.30, ανέβαινε κατευθείαν στο δωμάτιο του Τζάκσον και κατέβαινε κουβαλώντας φιάλες οξυγόνου.

Το πρωινό της 25ης Ιουνίου ο δρ Μάρεϊ δεν κατέβηκε και η Τσέις, όπως αποκαλύπτει, σκέφτηκε ότι μάλλον ο Τζάκσον είχε αργήσει να κοιμηθεί. «Αρχισα να προετοιμάζω το μεσημεριανό και όταν κοίταξα το κινητό μου ήταν ήδη μεσημέρι. Περίπου στις 12.05 με 12.10 ο δρ Μάρεϊ κατέβηκε τρέχοντας τη σκάλα και ούρλιαξε: “Πήγαινε πάρε τον Πρινς!” Ούρλιαζε πολύ δυνατά. Ετρεξα στο μέρος όπου παίζουν τα παιδιά. Ο Πρινς έτρεχε για να πάει προς το μέρος του Μάρεϊ και από εκείνο το σημείο όλη η ατμόσφαιρα του σπιτιού άλλαξε. Περπάτησα στο διάδρομο και είδα ταπαιδιά εκεί. Η κόρη του Τζάκσον έκλαιγε. Είδα νοσοκόμους να τρέχουν στις σκάλες», θυμάται η Τσέις.

Στη συνέχεια τα παιδιά, η νταντά τους αλλά και η οικονόμος του σπιτιού και η ίδια η σεφ πιάστηκαν χέρι-χέρι και άρχισαν να προσεύχχονται. Από ένα σημείο και μετά επικρατούσε μόνο σιωπή.

Η εξωτική Κάι Τσέις είναι σεφ που έχει «γοητεύσει» μερικούς από τους πιο διάσημους ουρανίσκους του κόσμου. Εκτός από τον Μάικλ Τζάκσον, έχει στο πελατολόγιό της τον Μπαράκ Ομπάμα, αθλητές του NBA, γνωστούς τηλεπαρουσιαστές, συνθέτες και τραγουδιστές. Η ίδια είναι κόρη μουσικών της τζαζ ενώ, όπως αναφέρει στο προσωπικό της site, έζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια στο δυτικό Χόλιγουντ, όπου συναναστρεφόταν με όλη τη σοουμπίζ της δεκαετίας του ‘80.

Η Κάι, όταν καταστάλαξε ότι την ενδιέφερε η τέχνη της κουζίνας, πήγε στη μητρόπολη της haute cuisine, το Παρίσι, όπου θήτευσε στην ακαδημία Le Cordon Bleu. Τώρα έχει τη δική της εταιρεία catering, που ασχολείται με μεγάλα events αλλά και δεξιώσεις προσωπικοτήτων, ενώ αυτό που την έκανε ιδανική επιλογή για τον Μάικλ Τζάκσον ήταν, εκτός από την εμπειρία της, το πάθος της για την υγιεινή και γευστική κουζίνα. Οπως αποκαλύπτει στο site της, η Τσέις έχει στα σκαριά ένα βιβλίο μαγειρικής, που εκτός από συνταγές θα περιλαμβάνει και τις εμπειρίες της από τα ταξίδια που έχει κάνει μαζί με τους σταρ
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick