twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Αυγούστου 2009

Που θα περάσουν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου οι πολιτικοί μας

Στην Ιθάκη θα βρεθεί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Από τη Λευκάδα, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στην Ιθάκη για να παραστεί στη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γαρδελάκι.

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Παναγίας στον ιερό ναό Θεοτόκου της θρακικής πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τη .θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Εκτονταπυλιανής στην Πάρο, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρίσκεται στη Νέα Μάκρη Το Δεκαπενταύγουστο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα είναι στα Χανιά, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στην Αθαμανία Αρτας, τόπο καταγωγής του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μεταβεί στον Ι. Ναό Παναγίας στην Αρκίτσα του νομού Φθιώτιδας, όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

* Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όρος, που θα πραγματοποιηθούν παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick