twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Αυγούστου 2009

Για λόγους υγείας θα ζητήσει να μείνει στην Γερμανία ο Χριστοφοράκος


Αίτηση με την οποία θα ζητούν τη μη έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου για λόγους υγείας προτίθενται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες, όπως έγινε γνωστό χθες, οι συνήγοροί του. Ο κ. Χριστοφοράκος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρημένη.

Μέχρι σήμερα έχει εισαχθεί τρεις φορές στην καρδιολογική κλινική του Μονάχου και οι γιατροί του έχουν συστήσει να προχωρήσει σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, καθώς
υπάρχει στένωση των στεφανιαίων αρτηριών. Βεβαίως, εάν ο ίδιος αποφασίσει να προχωρήσει στην συγκεκριμένη επέμβαση, αυτή θα γίνει ανεξαρτήτως των όποιων δικαστικών εξελίξεων, είτε επί Γερμανικού είτε επί ελληνικού εδάφους. Οι δικηγόροι του εξετάζουν την εισαγωγή του ακόμη και στο χειρουργείο σαν εναλλακτική λύση στις αποφάσεις του Δικαστηρίου.

Στο μεταξύ, τόσο οι ελληνικές δικαστικές αρχές όσο και οι συνήγοροι του άλλοτε κραταιού άνδρα της Siemens Ελλάςβρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης μετά την αναβολή της προχθεσινής παράδοσής του. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τη μη έλευση του πρώην μεγαλοστελέχους της Siemens Ελλάς στη χώρα μας τα βλέμματα όλων στρέφονται στην απόφαση που θα πάρει τις επόμενες ημέρες το γερμανικό δικαστήριο σχετικά με το εάν θα υπεισέλθει στην εξέταση της ουσίας των δύο προσφυγών του Μιχάλη Χριστοφοράκου, όσον αφορά δηλαδή την αναστολή της έκδοσής του για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ώστε να αποφανθεί για το ζήτημα της συνταγματικότητας της απόφασης για παράδοση του Εφετείου του Μονάχου.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick