twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Αυγούστου 2009

Το δράμα του παλαίμαχου του Ολυμπιακού..

Θρήνος στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μπάμπη Δρόσου. Ο γιος του Σπύρος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη παραβίασε την προτεραιότητα και χτύπησε τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε. Στη συνέχεια η μηχανή του άτυχου 51χρονου ανατράπηκε και κατόπιν παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Η είδηση ότι ο Σπύρος Δρόσος, που κατοικούσε στην περιοχή Λευκάκια Ναυπλίου, έχασε τόσο ξαφνικά και με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή του προκάλεσε οδύνη σε όλους όσοι τον γνώριζαν, ενώ η οικογένειά του βυθίστηκε στη θλίψη. Στο μεταξύ, προανάκριση για το ατύχημα που σημειώθηκε προχθές στην οδό Ασκληπιού διενεργεί το τμήμα Τροχαίας του Ναυπλίου.

Λίγες ώρες νωρίτερα στην Ηλεία ένας άλλος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσικλέτα. Το νήμα της ζωής του 22χρονου Γιάννη Λύσσαρη από το Βαρθολομιό κόπηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στο δρόμο Θινών - Βαρθολομιού. Το άψυχο σώμα του νεαρού εντόπισε ένας πεζός, ο οποίος αρχικά είδε τα συντρίμμιαμίας πράσινης μοτοσικλέτας στο πλάι του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ ο 22χρονος κατευθυνόταν προς τις Θίνες. Στο 4ο όμως χιλιόμετρο, σε μία στροφή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και, διαγράφοντας «τρελή» πορεία περίπου 100 μέτρων, προσέκρουσε σε ξύλινο στύλο του ΟΤΕ τον οποίο έκοψε στα δύο. Η μοτοσικλέτα κόπηκε σχεδόν στη μέση, ενώ τα συντρίμμια της μαζί με το κορμί του νεαρού βρέθηκαν πενήντα μέτρα μακριά
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick