twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Αυγούστου 2009

Η Πετρούλα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!


Η Πετρούλα στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης! Ναι καλά διαβάζετε. Η παρουσιάστρια του δελτίου καιρού του Star που κατάφερε να «σπάσει» τα μηχανάκια της τηλεθέασης ολόκληρο τον περασμένο χειμώνα, τώρα βάζει πλώρη για νέα πράγματα.

Η Πετρούλα θα αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην Tasteland, το νέο θεματικό αφιέρωμα της ΔΕΘ, στο οποίο θα παρουσιάζονται όλα τα μυστικά της μαγειρικής. Σε αυτό, η Πετρούλα θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τις καιρικές συνθήκες και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινή μας διατροφή!

Η μεγάλη έκπληξη της Εκθεσης που λέγεται Πετρούλα αναμένεται να μαγνητίσει και πάλι του κοινό. Ο κόσμος, όμως, θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη διατροφή και από άλλους μετρ του είδους, όπως η Βέφα Αλεξιάδου, η Μαρία Λόη, η Μυρσίνη Λαμπράκη και η Ντίνα Νικολάου.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick