twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Αυγούστου 2009

Πολιτική αντιπαράθεση για τη δολοφονία φοιτητή στην Κρήτη

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, προκάλεσε η ερώτηση των βουλευτών Κρήτης του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό για την υπόθεση Χορευτάκη. Ο κ. Μαρκογιαννάκης χαρακτηρίζει ψευδή και συκοφαντικά όσα τον αφορούν και αναφέρονται στην ερώτηση και σημειώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει ακόμη: «Για όσα άμεσα ή έμμεσα αναφέρονται στο πρόσωπό μου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το ήθος και το φιλότιμο σε κάθε άνθρωπο είναι έμφυτα. Δεν διδάσκονται, δεν αποκτώνται εμπειρικά. Αντίθετα, βέβαια, η ορθογραφία και το συντακτικό διδάσκονται από το δημοτικό».

Οι εφτά βουλευτές Κρήτης του ΠΑΣΟΚ, στην ερώτησή τους στον πρωθυπουργό ζητούν, να μάθουν γιατί αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Μανόλη Χορευτάκη, Ζαχαρίας Λαγουδάκης, από τις φυλακές 3,5 μήνες πριν δολοφονήσει το νεαρό φοιτητή στο Ρέθυμνο, να κατατεθούν συγκεκριμένα έγγραφα και ερωτούν γιατί μετατέθηκε εκτός Κρήτης η διεξαγωγή της δίκης.
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick