twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Αυγούστου 2009

Live : ΟΣΦΠ- Σλόβαν Μπρατισλάβας. 1-0 (Ημίχρονο) . Βίντεο με το γκολ του Ολυμπιακού


Με γκολ του Μαρέσκα από το 35' ο Ολυμπιακός προηγείται της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 1-0, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, αφού οι «ερυθρόλευκοι» μετά το υπέρ τους 2-0 στη Σλοβακία θα βρίσκονται σίγουρα στην κλήρωση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

43' Δυνατό σουτ του Μπόζιτς έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης έπεσε από τα δεξιά και απομάκρυνε με δυσκολία.

40' Οι "ερυθρόλευκοι" κυκλοφορούν ήρεμα τη μπάλα και ψάχουν την ευκαιρία να απειλήσουν ξανά.

35' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Εκπληκτική ενέργεια του Ζαϊρί από τα αριστερά, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Μαρέσκα σε ρόλο κρυφού επιθετικού έκανε με εξαιρετική κεφαλιά το 1-0.

30' Ωραία ενέργεια του Ζαϊρί, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και οι η μπάλα κόντραρε. Οι ''ερυθρόλευκοι" διαμαρτύρονται για χέρι.

26' Κεφαλιά του Χάλεναρ μέσα από την περιοχή, η μπάλα έξω.

20' Νωθρό ξεκίνημα από τον Ολυμπιακό, που έχει αφήσει τη Σλόβαν να επιβάλλει το ρυθμό της με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου.

15' Κίτρινη κάρτα στον Ντοσούντιλ των φιλοξενούμενων.

11' Κίτρινη κάρτα στον Σλόβακ της Σλόβαν.

11' Μεγάλη ευκαιρία για την Σλόβαν. Ο Σιμάο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σαλάτα με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα άουτ.

10' Ο Ολυμπιακός βρίσκει χώρους, αλλά "κλείνεται" μόνος του και γυρίζει τη μπάλα συνεχώς πίσω.

6' Λάθος του Αβραάμ, ο Σλόβακ έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά το γύρισμά του έκοψε σωτήρια ο Ντουντού.

6' Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλέτι, Ζαϊρι, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα, Λεντέσμα.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Μπίτσικ, Σάλατα, Βαλάχοβιτς, Ντοσούντιλ, Χάλεναρ, Σλόβακ, Μπόζιτς, Μάζαρικ, Κόζακ, Γκαούτσο, Σιμάο.

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick