twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Αυγούστου 2009

Την ημέρα των γενεθλίων του θα ταφεί ο Michael Jackson

Σε συνέντευξή του στην New York Daily News, ο Τζο Τζάκσον αποκάλυψε πως η ταφή του γιου του θα γίνει στο Φόρεστ Λον του Λος Άντζελες, στις 29 Αυγούστου. Την ημέρα, δηλαδή, που θα γινόταν 51 χρόνων.

Σύμφωνα με τις φήμες δε, το ακριβές σημείο όπου θα ταφεί δεν θα γίνει γνωστό, προκειμένου να προστατευθεί η σορός του, αλλά και το κοιμητήριο από τους φανατικούς οπαδούς του.
Παρότι ο θάνατός είναι, ακόμη, νωπός, το τίτλος του είναι περιζήτητος. Αν και πολλοί αμφιβάλλουν για το ότι θα υπάρξει ξανά το ταλέντο του, δεν είναι λίγοι όσοι διεκδικούν τον τίτλο του βασιλιά της ποπ. Ένας από αυτούς και ο Κένι Γουέστ, τραγουδιστής της r&b, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε ως ο διάδοχος του θρυλικού Τζάκσον και ως ο επόμενος «βασιλιάς της ποπ».

Από τη στιγμή της εμφάνισής του, το 2004, ο Γουέστ θεωρείται καλλιτέχνης με τεράστιες πωλήσεις και άφθαστη επιρροή στη παγκόσμια μουσική σκηνή. «Πρώτα ο Έλβις, μετά ο Μάϊκλ, τώρα, στον 21ο αιώνα, ήρθε η σειρά μου. Εγώ είμαι ο νέος βασιλιάς της ποπ», φέρεται να είπε ο Γουέστ.

Εν τω μεταξύ, μετά το συμβόλαιο των 60 εκατομμυρίων με τη Sony Pictures, για τις τελευταίες πρόβες του Μάϊκλ Τζάκσον, το πράσινο φως, για τη δημιουργία προϊόντων με τη μορφή του Τζάκσον, έδωσε το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Το συμβόλαιο με την εταιρεία που θα αναλάβει το εγχείρημα, προέκυψε μετά τη σύμφωνη γνώμη των δύο διαχειριστών της περιουσίας του Τζάκσον, καθώς και της ίδιας της μητέρας του.
ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick