twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Αυγούστου 2009

Η Βιβιάνα Καμπανίλε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη της Σταρ Ελλάς στις εξωτικές Μπαχάμες. Από τις 2 Αυγούστου που βρίσκεται στο famous ταξιδιωτικό προορισμό, η Ελληνοϊταλίδα Βιβιάνα Καμπανίλε προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό του beauty contest «Μις Υφήλιος 2009» που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου.

Αν και το όνομά της φιγουράριζε αρχικά ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί, η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, άρα ούτε... ενθαρρυντική. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονταν μέχρι χθες στο επίσημο site του μεγαλύτερου διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς ανά την υφήλιο, η 19χρονη Βιβιάνα συγκέντρωνε 2,40 βαθμούς, ενώ στην πρώτη θέση βρισκόταν η καυτή Βραζιλιάνα Λαρίσα Κόστα με βαθμολογία 2,82. Το καλό βεβαίως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως οι βαθμολογίες από τους προκριματικούς μέχρι τον τελικό μπορούν πολύ εύκολα ν’ ανατραπούν.

Ηχηρό παράδειγμα, η περίπτωση της Βιβιάνας, η οποία τις προηγούμενες μέρες εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές (ανάμεσά τους υπάρχει και η ελληνικής καταγωγής Σάρα Μαρκαντόνις) φορώντας μαγιό και η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 2,93. Ψηλότερη δηλαδή από τη συνολική βαθμολογία της συμμετέχουσας από τη Βραζιλία, η οποία έχει καταλάβει -μέχρι στιγμής- την πρώτη θέση. Βέβαια φορώντας μπικίνι η καυτή Βιβιάνα με το χαμόγελο...Colgate τα πήγε καλύτερα απ’ ό,τι εμφανιζόμενη με παραδοσιακή ελληνική στολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Σταρ Ελλάς 2009 δεν είναι καθόλου αγχωμένη για τη βραδιά του τελικού και δηλώνει ήδη στους δικούς της ανθρώπους «χορτάτη» από την εμπειρία. Φυσικά δεν επαναπαύεται και σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη μεγάλη μάχη της 23ης Αυγούστου διεκδικώντας μία από τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό ομορφιιάς «Μις Υφήλιος» που θα διεξαχθεί στο Paradise Island, στις εξωτικές Μπαχάμες.

Το λαμπερό show θα παρουσιάσουν το γνωστό μοντέλο και TV persona Κλόντια Τζόρνταν και ο τηλεαστέρας -και ανιψιός του Τζορτζ Μπους- Μπίλι Μπους, ενώ ως guest stars θα εμφανιστούν ο πασίγνωστος ράπερ Flo Rida (είχε έρθει πριν από μερικούς μήνες και στην Ελλάδα και σόλαρε στα dexx αθηναϊκού κλαμπ), ο Ντέιβιντ Γκέτα και το πρώην μέλος των Destiny Child Κέλι Ρόουλαντ. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ωραιότερης γυναίκας της υφηλίου θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των media σε Ευρώπη και Αμερική. Λίγες μέρες μείνανε... Καλή επιτυχία, Βιβιάνα!
star



Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick