twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Σεπτεμβρίου 2009

"Δύσκολες ώρες" για την Άννα Βίσση


Ο άνθρωπος που τη στήριξε τα τελευταία χρόνια και που του εμπιστεύτηκε την καριέρα της δεν υπάρχει πια. Η Αννα Βίσση βιώνει ίσως τις πιο τραγικές ώρες της ζωής της. Ο τρόπος που «έφυγε» ο φίλος της, παραγωγός του ξενόγλωσσου άλμπουμ της (και βραβευμένος με Grammy) Greg Ladanyi την έχει «γονατίσει». Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως δεν θα τον αντικρίσει ποτέ ξανά.

Ο Greg άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Την Παρασκευή έπεσε από ράμπα ύψους πέντε μέτρων σε σημείο μεταξύ των κερκίδων και του αγωνιστικού χώρου του σταδίου της Λευκωσίας, στο οποίο εκείνη την ημέρα η Αννα έδωσε συναυλία. Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος -με ρήξη πνεύμονα και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι- στην κλινική. Το ίδιο βράδυ υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Τελικά, λύγισε...

Χθες η «Espresso» επικοινώνησε με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, που μας είπε: «Η σύζυγος και η 20χρονη κόρη του (σ.σ.: η οποία πήγε στη Μεγαλόνησο με τον αρραβωνιαστικό της, που είναι γιατρός) έχουν αποφασίσει να δωρίσουν τα όργανά του, ώστε να σωθούν άλλοι άνθρωποι που έχουν άμεση ανάγκη. Θα γίνει χειρουργείο προκειμένου να διευκρινιστεί ποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο, παραμένει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αδιευκρίνιστο εάν θα κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρείας που διοργάνωσε τη συναυλία».

Μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του ήταν και η Αννα Βίσση, που καρδιοχτυπούσε για τον φίλο και συνεργάτη της. Ο καρδιοχειρουργός δρ Γαβριήλ Καουτζιάνης πάντως από την αρχή τούς είχε ενημερώσει πως «η κατάστασή του ήταν κρίσιμη». Μόνο αισιόδοξος δεν ήταν.

Η Κύπρια star είναι συντετριμμένη. Τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν συνεχώς μαζί με τον γνωστό παραγωγό και ετοίμαζαν το ξενόγλωσσο άλμπουμ της, πουυ θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά. Για το βράδυ της Κυριακής μάλιστα είχε προγραμματιστεί η πρώτη προβολή του νέου βιντεοκλίπ της «Από Μακριά και Αγαπημένοι» μέσα από το επίσημο fan club της, fannatics.gr. Τελικά, αναβλήθηκε λόγω του τραγικού γεγονότος που συνέβη την Παρασκευή...

Να σημειώσουμε ότι μόλις η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, εξήγησε το λόγο για τον οποίο καθυστέρησε η συναυλία 45 λεπτά. Αναφέρθηκε στην κρίσιμη κατάσταση της υγείας του Greg και ζήτησε από το κοινό να προσευχηθεί για να ζήσει. Μαζί με την αδελφή της Λία Βίσση τραγούδησε το «Imagine» του Τζον Λένον.

Τώρα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Αυτές είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει η Αννα. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε, με τέτοιον τρόπο, ένας τόσο δικός της άνθρωπος».
Espressonews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Anna Vissi kai fonara LIA Vissi mazi sti skini meta apo tosa xronia tragoudisan epitelous mazi ena dueto. Makari sindoma mazi kai sti diskografia. To neo Comeback CD tis LIAS Vissi "Apousia" einai Fandastiko!!!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick