twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Σεπτεμβρίου 2009

Σοβαρό τροχαίο για τον σύζυγο της Έλλης Κοκκίνου


Αγιο είχε ο άντρας της Ελλης Κοκκίνου, Παναγιώτης Βασιλειάδης! Ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες το πρωί κατευθυνόμενος προς Πάτρα. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο γνωστός ντράμερ της Αννας Βίσση Τάκης Κουβατσέας. Και οι δυο είδαν το χάρο με τα μάτια τους! Εξίσου ισχυρό ήταν το σοκ που υπέστη η δημοφιλής τραγουδίστρια όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό. Δεν ήταν λίγα τα τηλεφωνήματα που έκανε η Ελλη Κοκκίνου στον σύζυγό της μέχρι να βεβαιωθεί απόλυτα ότι δεν διατρέχει απολύτως κανένα κίνδυνο.

Ενα ακόμα περιστατικό που συνέβη στο σημείο-καρμανιόλα της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών. Πρόκειται για ένα σημείο με επικίνδυνες στροφές και χωρίς προστατευτικά. Ξαφνικά, Βασιλειάδης και Κουβατσέας είδαν να έρχεται κατά πάνω τους από το αντίθετο ρεύμα ένα I.X. αυτοκίνητο. Πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσουν, είχε πέσει πάνω τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο. Από τη μετωπική σύγκρουση χτύπησε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Το τζιπ μάρκας Audi του Παναγιώτη Βασιλειάδη καταστράφηκε ολοσχερώς. Εκανε τρεις σβούρες και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του επιχειρηματία και του καλλιτέχνη, οι δυο τους, όπως είναι φυσικό, για πολλή ώρα ήταν σοκαρισμένοι. Βέβαια, αυτό που λένε και ξαναλένε είναι: «Σημασία έχει ότι σωθήκαμε. Τα αυτοκίνητα είναι απλά λαμαρίνες». Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη.

Η διαδρομή Αθήνα - Πάτρα για τον Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι ταξίδι ρουτίνας, καθώς διαθέτει νυχτερινά κέντρα στην περιοχή της Πάτρας. Απλά ήταν η κακιά στιγμή. Είναι το δεύτερο δυσάρεστο περιστατικό που συμβαίνει κι έχει αναστατώσει την οικογένεια τις τελευταίες ημέρες: Πριν από μία εβδομάδα η Ελλη Κοκκίνου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ χθες το ατύχημα του συζύγου της θα μπορούσε να έχει στοιχίσει τη ζωή του. Ενα ευχέλαιο δεν θα έβλαπτε.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick