twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Σεπτεμβρίου 2009

Κουμπάρος έγινε ο Λάκης Λαζόπουλος


Στις 8:00 το βράδυ η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα ανεβούν τα σκαλιά του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα. Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια, ενώ κουμπάρος τους θα είναι ο καλός τους φίλος, Λάκης Λαζόπουλος. Το νυφικό της Φαίης θα είναι απλό, λευκό και μακρύ, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι για τους περίπου 500 καλεσμένους τους. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, γι’ αυτό δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα... σκαρφαλώσουν σε δέντρα για ένα πλάνο ή μια αποκλειστική φωτογραφία.

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου του Κωνσταντίνου στη Φαίη, συζητιέται ακόμη. Ο ηθοποιός έκανε πρόταση στη σύντροφό του, τον περασμένο Μάρτιο, μπροστά σε δεκάδες θεατές.

Μετά το τέλος της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος» στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνος ανέβασε τη Φαίη, η οποία είχε ταξιδέψει για να τον δει, στη σκηνή, γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η Φαίη μάλιστα χρειάστηκε καρέκλα για να καθίσει, καθώς από τη συγκίνηση παραλίγο να λιποθυμήσει. Η απάντηση ήταν φυσικά θετική, αφού ακούστηκε όμως πρώτα το κοινό να φωνάζει «πες ναι!».
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick