twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Οκτωβρίου 2009

Ο... λεσβιακός γάμος του γνωστού μοντέλου στην Μύκονο!

Εκτός από όλα τα άλλα για τα οποία κατηγορείται, το 32χρονο μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά και παροχή ερωτικών υπηρεσιών, είχε τελέσει και γάμο και μάλιστα με γυναίκα

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στα τέλη του καλοκαιριού του 2005, στα Ματογιάννια της Μυκόνου, διαδραματίστηκε ένα από τα πιο τρελά happenings που είδε ποτέ το νησί. Σάββατο 27 Αυγούστου 2005, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και δεκάδες προσκεκλημένοι βρίσκονται έξω από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής. Στην είσοδο της εκκλησίας βρίσκεται το 32χρονο μοντέλο, φοράει νυφικό και περιμένει το έτερόν του ήμισυ. Λίγα λεπτά αργότερα, έκπληκτοι οι καλεσμένοι βλέπουν να καταφθάνει, όχι ένας άνδρας, αλλά μία άλλη γυναίκα, πασίγνωστη bar-woman στο νησί των Ανέμων.

Οι δυο τους προσποιήθηκαν ότι τέλεσαν γάμο, με…fake παπά και κουμπάρο τον Παύλο Εμμανουήλ. Εννοείται φυσικά ότι ο γάμος δεν είχε καμία ισχύ. Οι προσκεκλημένοι έμαθαν εκείνη τη στιγμή ότι δεν επρόκειτο για πραγματικό γάμο. Αλλά για ένα παιχνίδι που θέλησαν να κάνουν οι δύο γυναίκες.

Ακολούθησε τρελό πάρτι μέχρι το πρωί σε ένα από τα πιο κοσμικά στέκια της Μυκόνου. Οι δύο νύφες μάλιστα δήλωναν τότε: «Γιατί σας φαίνεται τόσο τρελό; Είναι αδύνατον από μία φιλία να βγει ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου;»
Star

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick